| Mobile | RSS

Kövér 8,2 millióra büntette Tordai Bencét

A Párbeszéd politikusa szerint a házelnök végképp elvetette a sulykot azzal, hogy az Országgyűlés történetének eddigi legsúlyosabb büntetését szabta ki rá.

2021. március 12., 11:30

Szerző: 168

„Az Országgyűlés önjelölt házmestere, Kövér László most sem hazudtolta meg önmagát. Rekord összegű pénzbüntetést szabott ki rám, amiért az ülésteremben odamentem egy mobiltelefonnal Varga Mihályhoz, és megkértem: küzdjünk együtt azért, hogy a kormány adja vissza azt a közel 10 milliárd forintot, amit a múlt év végén indoklás nélkül elvett a II. és a III. kerületi szakrendelőktől” – írja Tordai a közösségi oldalán.

A Párbeszéd politikusa úgy gondolja, hogy Kövér indoklása teljesen alaptalan: udvarias és békés volt a miniszterrel, sőt szerinte Varga volt az, aki őt mellbe taszajtotta.

Tordai szerint „Kövér már akkor túllőtt a célon, amikor Jakab Pétert 4 millióra büntette egy zsák krumpli miatt, de most végképp elvetette a sulykot! Már a 4 millió forint is önkényes és totálisan eszement büntetés volt, de az, hogy egy 8 milliós büntetéssel próbál meggátolni abban, hogy teljesítsem a választóknak tett ígéretemet?! Ez teljes nonszensz, ami egyetlen európai uniós országban sem lenne elképzelhető!” – tette hozzá.

Varga Mihály korábban így reagált a Facebookon a március elsejei parlamenti ülésen történtekre:

„Ma ismét műsort csinált, ráadásul a parlamenti ülésteremben, amiért a levezető elnök figyelmeztette a magáról megfeledkezett kollégát. Mit mondjak? Sajnálom szegényt… Sok ilyen lesz még, másokkal is, ezért továbbra is azt javaslom: Ne hagyjuk magunkat provokálni! A munkánkkal foglalkozzunk, hogy választott képviselőként azokat szolgáljuk, akik bennünket megválasztottak.”

(Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

forrás:168 óra

Leave a Reply 474 megnézve, 1 alkalommal mai nap |