| Mobile | RSS

Orbán a pénz miatt eresztette rá a vírust szeretteinkre

Fontosabb volt neki a gazdaság aktuális állása, mint több ezer magyar ember élete. Undorító!

Tavaly tavasszal a káosz közepette is az Orbán-kormány szinte azonnal lezárta az országot, amint érezhetően megjelent a koronavírus a határokon belül. A második hullám kezdetén azonban érthetetlen módon két hónapig nem csináltak semmit, miközben egyre többen fertőződtek és haltak meg az országban.

Csak a pénz!

A Dirket36 most tényfeltáró videóban járt utána, hogy mi járt a felcsúti miniszterelnök fejében, amikor a szerettein életét sodorta veszélybe tavaly ősszel:Pénz! Egy szóval így lehetne megválaszolni a kérdést!

De ez nem is meglepő, ismerve a romlott lelkű miniszterelnököt. A portál szerint augusztusban kapta meg Orbán a második negyedév gazdasági adatait, amiben lényegesen nagyobb volt a visszaesés, mint amit korábban gondoltak. Ettől ijedt be a felcsúti miniszterelnök, mert félt, hogy  ha nem lesz elég pénz, akkor nem lehet miből lopni és nem lesz miből etetni az oligarcháit.

A pénz fontosabb volt, mint sok ezer magyar ember élete. Az eredmény eddig több mint 11 ezer halott és rengeteg fertőzött. Orbán lelkén szárad a szeretteink halála!

Novemberre jött csak meg az esze a vámpírkirálynak, két hónapos késéssel. De addigra már késő volt, a vírus elterjedt az országban. Orbánék ennek ellenére sem a járvány megfékezésével foglalkoztak, hanem minden korábbi képzeletet felülmúló pénzt szórtak ki a haverjaiknak. Decemberben soha nem látott, 2200 milliárd forintos hiányt hoztak össze, egyetlen hónap leforgása alatt.

A Orbán és bandája egyesre vizsgázott járványkezelésből. Mindannyiunk életét veszélybe sodorták, miközben csak a lopáson és a pénzen járt az eszük. Felháborító!
KAPCSOLÓDIKOrbán! Vedd már észre, hogy az életünkkel játszol!Most éppen azt mondja a kormány, kötelező odaadni az adatainkat Rogán Antalnak, ha akarunk oltást. Holnap mi lesz? Az első éjszakát is Orbánnak kell majd adni?KAPCSOLÓDIKKiderült: Orbán még az unokáinkat is eladósítjaA tavalyi év költségvetési hiányából is látszik, hogy minden képzeletet felülmúló pénzszórásba kezdett a Fidesz-kormány 2020-ban!KAPCSOLÓDIKKozmetikázhatja a halálozási adatokat a kormányHiába titkolták, az európai statisztikai hivatal adataiból kiderült: Budapesten fele akkora volt a járvány miatti halálozás, mint az ország egészében – írta oldalán Karácsony Gergely.KAPCSOLÓDIKKöszönjük Orbán: 11 éve nem volt ilyen brutális költségvetési hiányA munka nélkül maradt embereken nem segít a Fidesz-kormány, de a fokozott tempójú lopással mégis rekordhiányt hozhatnak össze nekünk idén. Ezt is a magyar embereknek kell kifizetni!KAPCSOLÓDIKJárványkezelés: 140 milliárd sportra, 50 milliárd egészségügyreOrbánt és a Fidesz-csicskákat nem érdekli, hogy csak a koronavírusba naponta majdnem 200-an halnak meg. Nekik a foci fontosabb. Na meg a lopás.

fecsego.eu/ ezalényeg

Leave a Reply 113 megnézve, 1 alkalommal mai nap |