< Böngészés > Főoldal / Szerelem / Blog article: Leslie Steve: A bosszú..

| Mobile | RSS

Leslie Steve: A bosszú..

2004. január 24. | 1 Hozzászólás | Szerelem

András nem értette, mért tünedezik el az éjszaka koronázatlan királynője a szeretkezések után. Ez már nem először fordul elő! Imádja a lúgnyit és annak minden szirmát. Ilyen jól senki nem tudta még kényeztetni. Úgy szörfözött a kéj lankás lejtőin, hogy a nyögései felhallatszottak az égbe, s közben az égető tűz mardosta a testét, miként anyaoroszlánként küzdött az arénában.
Cuppogások, sikolyok töltötték föl az auráját.
Töltött magának egy italt, – reménykedve – ám az erotikus tévelygések nem jöttek vissza. Mérges lett! Minden porcikája a vagina körül járt. Szerette bámulni a „légzését”, érezni a szárnyas kapuk bársonyosságát. A színe egyenesen belekergette az erotika mély tavába. Imádott síelni a hullámain s érezni annak hűsítő cseppjeit.
Minden idejét a vagina érintésével töltené. Számára a nők az élet bonbonjai! Hisz állandóan „hámozni” kell őket a díszcsomagolásból. Ízlelgetni, muszáj a testük kéjdesszertjeit.
Nála ezek az igények már, már betegessé váltak. A szexet egy színpadi jelenetnek fogta fel, ahol átéléssel formálja meg a szerepét. A sikerért sokat tett, számtalan nő megfordult a színpadán. Ő áldozott a vagina látványáért, érintéséért, leheletéért…
A forgatókönyvet a saját szájízére írta. A kiosztott szerepeket az éjszakai pillangókkal játszatta el. Nem is rosszul alakították a szerepüket a lúgnyák.
A szeretkezés művészete a vérében van. Rendezés közben nyomta keményen a vaginát. A lúgnyik sikoltoztak, s nyöszörögve kérték az ismétlést. Ha a próba nem az elképzelése alapján ment, képes volt „órákat” gyakorolni. A nők imádták, mert érzékeltette, hogy mit is jelent a vagina lávája, mikor elönti a kürtöt. Közben a színpad megtelt erotikus sikolyokkal, s a testek egy lassú tangóba kezdtek. A vagina és a kapitány szorosan egymáshoz simulva felültek az idő végtelen vonatára.
András nem bírt e látványtól szabadulni. Hiányzott a kéj királynője.
Gyorsan tárcsázott. A bugás cuppogásra volt állítva. A pénisz elsírta magát, mikor a cuppogások sűrűsödtek. Foglalt!
Lajos álma nyugtalan volt, mivel szégyellte az esti jelenetet. Bátortalanul a felesége felé fordult. Arcán kielégült mosolyt látott, gondolta – legalább neked szép álmod van. Megérintette, de közben félt a nyomorult. Rózsi hirtelen a másik oldalára fordult, s közben nyögött. – csak egy büdös kurva ez. – mondta ki félhangosan! Ennek ellenére szeretném megdugni. Hol van már a tavalyi nyár…
Nem bírt ellenállni, a kikukucskáló mellnek s megérintette. Rózsa felébredt az érintéstől, hagyta. Vaginája benedvesedett, s drukkolt – legyen bátorsága befejezni. Lajos önkívületi állapotba került. Most nem, muszáj rettegnie a perzselő szemektől. Az emlőket lágyan a kezébe vette, majd egy mangó szívással szörfözött. A bimbó megkeményedett s felöltötte a harci díszt. Lassan közeledett a vagina felé. A nő bőre nyirkossá vált. A nyelve elidőzött a köldök varázsában, ami a test közepét jelenti. A vár nyitott kapuval várta az érkező kapitányt! A muff előtt lévő vizesárok lágy hullámain motorcsónakozni lehetett. Rózsa a vaginája rezgését biztos területre terelte. A férfi nyelve szántotta a bejárati szárnyat. A pázsit zöldellt. A muff szeretné már beszippantani a kapitányt, csakhogy őkelme a kalapjával lökdöste a bejárati kilincset, addig Lajos szája a bimbókon gyakorolta a kéjszerzés alapfogásait. Rózsa nem bírta tovább. Elmarta a kapitányt, majd megdorgálta a hanyagsága végett. A pénisz csak nevetett, s közben a vagina strázsája kitárta a kapu szárnyait. A kapitány ekkor követte el a végzetes hibát, mivel a gyorsan belökött makk megijedt, s elsírta magát.Tehát újból nem sikerült! Most a türelmetlensége taszította a mélybe. Rózsa sírva fel állt s kiment.
Lajost az érzelmei könnyezésre késztették, majd kérve- kérték, beszélje meg Rózsával a gyors könnyezése okát. – Szar vagyok, nem férfi, – mondta magának. Ebben a siralmas állapotban látta meg a kéj királynője. Meglepődött, s egy halk sikoly hagyta el az ajkát.
– Mi baj van.
– Semmi. – Nem vagyok férfi, s zokogott. Rózsa a keblére ölelte a lányai apját.
-Én melletted állok. – Beszéljük meg.  Van megoldás. A férfi szipogott. Nem, mert a szemébe nézni.
– Talán az én hibám! – Estére férfit formálok belőled.
Lajos felkapta a nagy busa fejét, s érdeklődve nézett a nejére, aki a séróját a melle közé préselte. A bimbók egyenesen a szájába nyomulva felkínálták magukat. Rózsa, kezelésbe vette a kapitányt, aki nem ellenkezett a száj szauna ellen. Nyögött, nyöszörgött, a teste vonaglott, s kéjesen dobálta magát. A hüvely türelmesen úsztatta a síros kapitányt és nem engedett egy szusszanásnyi időt sem.
András türelmetlenül kopogott az asztalon. A sűrű cuppogása zavarta. – lehet, hogy megcsalja? Egy éjszakai bárban ismerkedtek meg. Egyedül ült az asztalnál. Úgy tűnt, mint ha várna valakit. Először a kolosszális mellek ejtették fogságba a szemét. A tüneményes dekoltázs láttatta a mellek vadságát. Izgul a mellek között elterülő erotikus völgyért. Imád játszani az ázsiai gyümölcsökkel, ízlelgeti, szopogatja, cirógatja azokat. Táncközben élvezi a mellkasához szorított egzotikus példányokat, s azt, mikor önálló életet kezdenek élni. Ez a kéjes mozgású csöcs egyenesen erekciót vált ki. Állandó kényszert érez a játékszerek iránt. 
Fájt az ágyéka. Lüktetett, zsibogott. Erre riadt fel álmából a mi kedves Bandink. Az éjszakai tündér mindent elkövetett, hogy kielégítse áldozatát. Neki csak a pénz számított, ám a szex nem jelentett semmit. Napi tíz fuvar. Ez az általa számított legkisebb többszörös maradék nélkül. Az eredeti hivatása tanár!
A családját valahogy el kell tartani. A gyerekei alsó tagozatosak. Magánházban élnek. A vendégei általában sötétedéskor érkeznek. Ez az ő saját kis biznisze. A rizikót vállalni, muszáj, ha több jövedelmet szeretne. Nem az utcán kelleti magát. Szállodában dolgozik. A kuncsaftjai keresik, neki csak várakoznia kell. Átéléssel szeretkezik, hogy a vendége élmény dúsan távozzon, mert ezután a házában is felkeresi.
Az erotika óceánján való szörfözés még mindig hatalmas élményt jelent számára. A férje szexkultúrája igencsak alacsony. Ő, ebben a közegben ismerhette meg igazán a szexet, és a kielégülés fogalmát. Beavatása nagyszerűen sikerült. Stricije egész délután gyakorlatozott a muffján, közben szárnyakat növesztett s megismerte a felhők fölötti élményt, annak színét, ízét, zamatát. Nem gondolta, hogy ennyire kellemes a kéj!
A férje másodperces szereplő volt az erotikaoltárán!
A nászéjszakájuk? Talán kétperces lehetett. Nem követelődzött, mivel nem ismert más teljesítményt, na meg a neveltetése!
András sokat jelentett számára. Ha tudta ott töltötte az éjszakái többségét. Ilyenkor hatalmas orgiát rendeztek. A szendvicsek, az italok, a zene, mind, mind az erotikára emlékeztették. Nem mindegy a szín összetétele, a tál mérete, valamint a szervírozás sem.
Imádja az orális szexet! Számára gigantikus élményt jelent.
Most nem várta meg, hogy a barátja felébredjen.
A felhő felszakadását követően, kedvese általában megszunnyad, s ezt kihasználva meglógott a szentélyből. A családi ügyek nem tűrnek halasztást. A férjével levelezik, mivel nincs idejük megbeszélni a napi eseményeket.
Az üzenet szíven találta: – siess haza, a gyerekek betegek, s látni szeretnének, meg persze én is. Az üzenettől szárnyai nőttek, a lelke repült a tényleges szabadság oldalán. A zászlót a szél lobogtatta, simogatta a lelkét, a testét – látod te lúgnyi, még ezek után is imád az a balga férjed! Mikor haza ért a férjét ébren találta, olvasott. Nyugodt volt, mint mindig.
– Nem bírsz aludni drágám. – lépett be a szobába. Lajos végig mustrálta, majd kedvesen megjegyezte.
-Remélem jól telt az éjszakád, s nyújtotta felé a kezét. Rózsit e gesztus meglepte. -Talán akar valamit? Villant át az agyán.
„Most nem vagy fáradt, nem is fürödtél”- lepődött meg a belső hang kijelentésétől.
– Igen. – azonban mielőtt folytatnánk a beszélgetést, szeretnék letusolni.
– Ez természetes kedvesem.
Rózsi elindult a fürdőszobába. Lajos becsukta a könyvét, belebujt, a papucsába s követte az éjszakakirálynőjét. Bosszút forralt!
Megunta, hogy a Jánost, a várost is az ágyában tudja ez a szunnyadó szajha. A közös kollégák folyamatosan célkeresztben tartják ironikus megjegyzéseikkel. A lelke sajgott, a testét a kín gyötörte, a szégyenről már nem is beszélve. A gyerekek kérdéseire, hogy hol van az anyu, már nem is válaszolt. Elérkezetnek látta az időt, hogy megszabaduljon az imádott nőtől. Se vele, se nélküle, szántott az agyában a gondolat. Mi lesz a csöppségekkel? Ki neveli fel a lányokat, ha megöli az anyjukat! Őt meg a börtön várná. Köteles elviselni, hogy a felesége kurvát csinált önmagából. Hányingere lett. A logikus gondolkodás, mint olyan cserbenhagyta a tanárt. Megtorpant, majd megfordult s rohant a konyha felé.
Rózsának jól esett a forró víz simogatása. Imádta önmagát dédelgetni, buján szeretni. A forró víznek élvezetet volt a vénuszi test ölelése. Lassan mozgott a keze, szinte láthatóvá vált a menyei boldogság. Gondolatai Andrást koszorúba fonták. Az erotika pillanatnyi emlékképei csokrot alkottak a képzeletbeli kacsóba. Szeretné megsimogatni az imádott férfi alsótestét, ám abban a pillanatban meghalt a virág!
Lajos vívódott. A lelke kemény csatát vívott az eszével.
A csöppségek arca jelent meg a szeme előtt. A belső hang figyelmeztette – ne tedd muki. Arcán tükröződött az élet csöppnyi esélye. A lányok, Karolina, Eszter, ártatlan szemekkel bámulták az apjukat. A film pergett s egyre kellemesebb háttérrel. Kezdett izgalmassá válni a történet. Kényelembe helyezte magát, s élénken várta a folytatást, amit az élet írt számára. A kezdet nem volt rózsás. Ő imádja azt a fiatal lányt! – És ő? Ezek a kérdések, úgy látszik még a filmkockáknak is problémát, okoztak. Maga előtt látta azt a bizonyos éjszakát, mikor benyúlhatott a blúza alá. Rózsa megugrott, mintha darázs csípné meg, azonban a keze követte a mozgás irányát. A lány nem ellenkezett, hozzábujt, s átadta a testét a szerelem istennőjének, azzal a jelszóval – lesz, ami lesz! A képzeletbeli filmet az imádott nő hangja hasította ketté.
– Merre vagy Lajosom. A férfi imádta, ha így szólítja.
– Mindjárt ott leszek. Letette a kést, s a lányai elégedett arca jelent a szeme előtt.
– Nem látlak.
A hang dallamossága, buja képeket vetített elébe, s önkéntelenül a kapitánya irányába nyúlt. Őkelme ágaskodott. – ne bízd el magad te vén kalóz, hosszú még az éjszaka.
– Itt vagyok, lépett elő az ajtó mögül a drága jó Lajosom.
– Ne rémiszges te mamlasz, s nyomott egy nyelvest. Lajosnál felforrt a kéj édes, savanyú érzése. A fallosz robbanási idejéig csak pár másodperce maradt!
– Ne haragudj, nem így… s elrohant szégyenében.
– Késő. – Lihegett Rózsa.
A férjét nyakig betakaródzva találta a hitvesi ágyba. Álmában megbeszélték, hogy normális életet élnek s visszamegy a tanári hivatásához.   
Az éjszaka császárának kiáltották ki, mert a lúgnyák többsége megfordult már a színpadán. A kétszemélyes színházában minden darabot ő rendez.Ismét tárcsázott. A cuppogás sokáig hallatszott, s végre beleszólt a kéj királynője.
– Igen? A hang bugása izgatóan csengett a gyakorlott fülnek.
– András vagyok. – Talán zavarlak.
– Talán. – kacagott a királynő.
– Komolyan beszélsz? -s idegesen kopogni kezdett.
– Igen! Épp a férjemet emelem a felhők fölé.
– Férjnél vagy?- lepődött meg a színpadi szerző.
– Igen! És a környék legjobban fizetett lúgnyája!
András letette a telefont. Rózsa a beszélgetés ideje alatt fogta, s morzsolta a kapitányt. Férje az extázis alatt nem hallhatta a beszélgetést. Az orális szex megtette a kellő hatást. Lajos pénisze az ajak vonzásába került. A fallosza zsibbadt. Az erotika lebontotta a józan gondolkodás gátját. Nem érdekelte semmi. Csak a perverzitás megtartása lebegett a szeme előtt. Régóta vágyott erre, pláne, hogy kikerült az idő vonzásából Félénken, lihegve kérdezte.
– Folytatjuk.
– Szerinted?
A nő ajka előtt a kapitánynak nem volt lehetősége a megbúvásra. Elege lett a szaunából.
Lajosnak fájt. Nem, mert szólni. Úgy döntött, meghal a szerelem oltárán! Neje ebből nem észlelt semmit. Rendületlenül tette a dolgát. Elhatározta, – férfit formál belőle, s talán nem jár el többet… Hirtelen bevillant – nem bírnak megélni a pedagógusi bérből! A lányok iskoláztatása, öltöztetése, különórái sok pénzbe kerülnek! Ezért muszáj elmennie lúgnyiskodni!
Az első szeretkezéstől tartott. A pasi hatvan év körüli lehetett. A kéj – tőre méretesebb volt a férjénél, s tudta is használni. A tatával sokáig tartotta a kapcsolatot, és nem szégyellte magát. A férfiak elvárásai elég extrémnek tűntek, ám jól megfizették. Otthon e szolgáltatást nem mindenki kapja meg, vagy ha mégis, akkor a trendi hajtja őket az idegen „búl” felé.
Mára kialakult a kuncsaft köre. Bekerült az utcáról a hotelbe. Itt a munka emberibb jellegű. Ő tudja mit jelent az utcán, a kocsiban, a fa mögött, a bokorban kielégíteni a vendéget. Szerencséje volt, a stricije kiemelte.
A kapitány e pillanatban vált meg csapadékától! Bosszantotta, mivel a gondolatát nem tudta befejezni. Lajos felsikított. Ő rászorította az ajkát a kapitányra, aki nem ellenkezett, tudta mi a kötelessége. Míg Lajos a kéj örvényében úszott, addig Rózsi cirógatta a szíve irányába a dagály erejét. A férfi kielégült, hiszen a kapitányának egy órájába telt, mire elhagyhatta a süllyedő hajót.
Lajos nyöszörögve takarodót fújt az erotika tengerén libegő lélekvesztőjének. Rózsi szabadon engedte az utolsó túlélőt. A kapitány kicsusszant a kabin ablakán s úszva távozott.
A férfi teste zilált! A nő szeme csillogott a kéjtől. Ennyi ideig még nem bírta! Dagadt a melle! S most érezte csak igazán, hogy milyen érzés újból férfinak lenni!
Andrást sokkolta a hír. Hogy őt, az éjszaka császárát félrevezették! – tette fel a kérdést önmagának. Lassan ébredt a kábulatból.
Rózsi hirtelen odabujt a férjéhez, Lajos meglepődött.
– Baj van? Hangjából a félelem érződött. A sokat megélt szerető levette róla a keresztvizet.
– Nem, nem kell félned nyuszika. Lajos nem értette. Hagyja békén! Most kezd férfivá válni! S úgy viselkedett, mint egy igazi szerető.
– Nem félek! S nem vagyok nyuszi!
– De fent hordjuk az orrunkat.
Megvagy kurva, – gondolta, s ettől a perctől kezdve azt teszed, amire utasítalak. Csak az én lúgnyim leszel. És a családod rendelkezésére fogsz állni. A lányaink már hosszú hónapok óta nem láttak.
– Na mi lesz? – incselkedett a nő.
– Mi lenne! – még egy menet?
Maga is meglepődött ezen kijelentésén. Rózsi nem értette, megbánod még ezt bosszankodott a kerület lúgnyija.
– Nem beszélhetsz így velem! Én tettelek azzá, ami, s közben Lajoska rádobta az ágyra.
– Azt teszed, amit parancsolok. Hangja ellentmondást nem tűrt Rózsi nem ellenkezett. Ha megerőszakol, megölöm!
Lajos izgatottsága nagyobb volt a férfiasságánál, mire elővette, a kapitány bátorsága megpuhult. Rózsi élvezte a helyzetet. A kapitány lazasága… gondolta. Tudta, itt csak az ajak szauna segíthet! Szemmel láthatóvá vált Lajos tehetetlensége. A férfit bosszantotta a helyzet s mérgében, felpofozta péniszét! Rózsi megriadt a látványtól és a bátorsága kettészakadt, mint egy nászéjszakás lepedő.
– Ha ez volt a célod, akkor sikerült, te büdös k, üvöltötte a férfiasságát ismét elvesztő áldozat. Rózsi nem reagált, kiment a szobából. A férfi őrjöngött, majd sírva fakadt. Szidta, átkozta falloszát. A tragédia közben kopogás hallatszott.
– Apa, mért kiabálsz, – miért sírsz?
Eszter hangjából a félelem érződött, míg testvére, Karolina némán hallgatott. Engedj be. Lajos próbálta összeszedni magát. Letörölte a könnycseppeket az arcáról, utána eltette a péniszét, ám ahogy a makkhoz ért felszisszent. Nehézségek árán bírta betessékelni őkelmét a gatyába. Kinyitotta az ajtót. A lányok a nyakába ugrottak. Felszisszent.
– Mi van veled apu? – kérdezte Karolina, talán beteg vagy?
– Nem, nem. – hárította el a feltételezést, aztán gyorsan hozzátette, megérkezett édesanyátok! A lányok szinte egyszerre kiabálták.
– Hol van, hol van anyu?
– Tusol, ha jól tudom.
Meg sem várták a mondat végét s már rohantak is…

            

Leave a Reply 6836 megnézve, 3 alkalommal mai nap |
Tags: