< Böngészés > Főoldal / Szerelem / Blog article: Leslie Steve: A görbefa titka – Szerelmi szösszenet …

| Mobile | RSS

Leslie Steve: A görbefa titka – Szerelmi szösszenet …

2010. október 24. | hozzászólás | Szerelem

A kukoricatörés a szerelmi vallomások, a tettre készség, a bátorság, a férfias cselekedetek ideje. A sorok között vallanak szerelmet a fiatalok az érett nőknek, a fiatal menyecskéknek s a süldő lányoknak egyaránt. Élvezik a kukorica leveleinek zizzentét, mivel itt a sorok között nincs lehetőség az ellenkezésre! Az erotikus simogatást, a mellek érintését, a popók markolását az érett nők, a fiatal menyecskék s a lányok sem merik szóvá tenni. Hagyják a fiatal bikák tapasztalatlan ujjainak kalandozásait a testük szenvedélyt árasztó domborzatain. Néha, néha elcsattan egy- két pofon, vagy egy halk sikoly, ám a követőket ez hidegen hagyja. Nekik is volt részük ilyen kalandozásba. A falu lányainak többsége a kukoricatöréskor éli át a szerelmi események tartós élményét. Az asszonyok, menyecskék, egy kicsit húzódoznak, ám végül mindig beadták a közösbe… Nekik is jólesik, hogy még mindig felkeltik az érdeklődést a fiatalok táborában. A férjek nem igen szeretnek kalandozni az erotika szigetén! A kocsma, az ital, előrébb való, mint a muff színes világa, az ajkak akrobatikus játéka. Számukra a kukoricatörés az egyetlen szórakozásuk, ami kihozza belőlük a paradicsomi ördögöt. Akad olyan érett asszony, ki többször is élvezi a kapitány könnyeit, törés közben! A szomszéd, ha kellőképpen bátor, akkor ő is megkóstolhatja a régóta kívánt szomszédasszonyt, ki disznóvágáskor illegeti, billegeti a farát. Néha egy csók, érzéki simítás az udvaron, ám sietni kell, nehogy észrevegyék. A házban ugyanígy cselekszenek mivel ők sincsenek fából.

Mikor kiértek a kukoricasorból, János rákacsintott Erzsire. Már régóta szeretné  megkapni Erzsi babát. Oda volt azokért a hatalmas csöcsökért. Erzsi ezzel tisztában volt, ezért folyamatosan zaklatta. Úgy haladt el mellette, vagy hajolt át az asztal felett, hogy melle érintse János arcát. Sem a feleség, sem a férj nem tett utalást erre a perverzióra. Úgy viselkedtek, mintha nem vennék észre Erzsi – János játékát. Talán élvezték e némajátékot? Kati, János felesége, Jóska, Erzsi férje az asztal alatti lábmunka technika virtuózaivá váltak. Néha Kati felszisszent, mikor Józsi nagylábujja a barlang közelébe ért. János szemével intett Erzsinek. A találka a fészerben a szénabála mögött. A férfi kapitánya ágaskodva várt. Minden gondolata a muff körül járt. Szinte fizikai fájdalmat okozott a merevedés öröme. Erről a férfias dologról felesége nem tudott!  Viszont ő sem tudta, hogy két évvel ezelőtt Józsi, a kukoricasorban elégítette ki a feleségét. A törőasszonyokat minimum négy méterrel előzték meg, ez idő tájt történt meg az orális boldogság, majd a második sorban lemaradtak, s akkor az aktus jött létre! Kati arca ragyogott, a boldogsághormonok menetelésétől. A menyecskék, és a fiatal bikák közül többen látták Kati égi boldogságát.  Élvezték, mivel ilyen cuppogóst nem mindennap lehet látni, hallani a természet lágy ölén. A faluban a szex újságot a kamionos feleségénél lehetett megnézni s epekedni. Sokan kipróbálnák azokat a pózokat, s az orális szex örömét.

– Hallottad mi történt a sorba? – érdeklődött Rózsi néni

– Hogyne. – válaszolt Maca néni.

-Tudtam! Valami baj van! Már a lakodalomban feltűnt. Túlságosan is riszálta a seggét.

-Te sem voltál különb Rózsi! Ráadásul az esküvő alatt csaltad meg az uradat! Azóta meg… hajaj! A törés közbeni élvezetekről már nem is beszélve.

Amaz lesütötte a szemét, s többet nem szólalt meg. Másnap a boltban azt újságolta,  mit hallott Macától. Erre a pletykás öregasszonyok felkapták a fejüket, s kinyitották a fülüket. Mire végig ment a falun a hír már nem emlékeztek, hogy kitől indult el a pletyka.

Erzsi lihegve érkezett a légyottra. Már várta, hogy kezelésbe vegye a kapitányt. Vadul neki esett, s nem hagyott időt a felkészülésre. János nem szolt, tűrte a nemi erőszakot. Erzsi sietett, nehogy feltűnjön valakiknek a távozásuk. Vad, ám annál szenvedélyesebb volt az együttlét. A kapitány nem engedett a negyvennyolcból. Erzsi később megengedte, hogy a melle között játszadozzon a kapitány…

János rogyadozó térdel érkezett vissza. Rögvest leült s ivott. Egyik pohár, követte a másikat. A társalgás az őszi kukoricatörésre terelődött. A faluban mindenki várta a nagy eseményt! A fiatal bikák itt akarták elveszíteni a szüzességüket. Egy – két év alatt belegabalyodtak az érett nők hálójába. Az év többi napjain szemezgették a menyecskék vegyes tálját. A fiatal nők felvették a kesztyűt a falloszok küzdelméért. Bizonyítási lehetőség csak s kizárólag a sorban adódott! Ez a szex háború az öreg kéjenceknek vált kedvezővé. A szabad szedéses boldogság minden férfit az oltárra emelt. A kéjencek tudják, hogy mit kell mondaniuk a menyecskéknek, a süldőlányoknak, és a menyasszonynak egyaránt.

A falu lázasan készülődött a kukoricatörésre. Mindenki szívesen vállalta e feladatot. Nem volt különbség férfiak és nők között. Kovácsék jól álltak anyagilag s nekik nem jelentett különösebb megterhelést az órabér kifizetése. Julcsa már hetekkel előre izgult, hogy sikeres legyen a törés. Sürgött forgott a konyhában. Tepsi számra sütötte, a kalácsokat, s készítette elő a pálinkát az embereknek. Gyula bácsi a vén kujon régóta legyeskedett Julcsa körül, azonban nem merte megtenni az ajánlatát. Ő a törésre azért jelentkezett, hogy eljátszadozzon Julcsika kéjes, dombos testével. A kukoricás mindent eltakar. A cuppogások, halk sikolyok érzéki csengését, az őszi szél viszi magával messze tájakra. Ő kézcsókkal köszöntötte Julcsikát a negyven év alatti szexbombát! Tudta, ez a látványos csók izgalomba hozza. Az érzékiségét a férje nem bírja kordában tartani. Azt suttogja a falu, nincs már élet a vesszejében. A ház körüli munkálatokkal Gyula bát szokták megbízni. Ő ki használja a lehetőséget, s ahol csak lehet, hozzásimul Juliskához, ki nem ellenkezik, ám kisiklik a keze közül. Bezzeg engedi az érintéses játékot! Ebéd közben a szó, ha nincs otthon a háziúr, a szerelmeskedés körül mozog. Ha kényes témát érint Gyula bácsi, a fiatalasszony, lesüti a szemét, s nagyot sóhajt. Ekkor a vén kujon a kezébe fogja az imádott nő kacsóját, és szenvedélyes csókokkal halmozza el. Juliska nem húzza vissza a kezecskéit. A tangája nedves lesz, ha Gyula bá közelít s dicséri az érzékiségét. Közben arra gondol, – amíg az öreg kiéli a kezein a perverzitását – hogy a kujont maga mellé teszi, hát, ha mer kezdeményezni a numerakirály. Eljött a nap. A napszámosok hada megérkezett.   Egyszerre tízes sorokat fognak, s mikor fordulnak, akkor az, aki az első volt a következő sorban a tizedik lesz. Megitták a magukét, majd viccelődni kezdtek. A lányok s az asszonyok illegették magukat, riszálva a csípőjüket. A férfiak sóvárogva lesték a mellek harangjátékát.

– Piros ráütök a fenekedre, arra a mély erotikára! – nevetett Pista bá.

– Nem meri azt kend, he. – incselkedett Piros.

– Majd látjuk.

– Ezt mondta a vak is!

– Hagyd már a vigécet, nem tud az már semmit csinálni.- nevetett Éva, atejes asszony.

– Már maga is. – sodorta a bajuszát a kéjenc.

– Szeretne begyújtani abba a kemencébe? – vigyorgott Anna néni.

– Magának meg mi köze hozzá, hogy én kinek gyújtok alá!

– Nincs ott már tűzifa! – érvelődött tovább Anna.

– Akarja érezni a vulkán perzselő erejét

– Akarom maga vén betyár! – majd jót nevetett s elfordult az asszonyok felé. Ezzel jelezve, számára véget ért a diskurzus.Piros közelebb ment az öregedő vigéchez s a fülébe súgott. Az öreg arca lángra gyújt, aztán híven megpödörte a bajszát. Mindig ezt teszi, ha valami éri. Julcsa megkocogtatta a poharat s indujt parancsolt a hadnak. Hogy mi fog történni a sorokban azt csak a jó isten tudja. Viszont a párok kezdtek kialakulni. Velem, csak ez, meg ez meg az jöhet, s nem szeretnék szégyenbe maradni törés közben, ilyen felhangok hallatszottak a tömegből. Gyula bácsi odasomfordált Julcsa mögé és keményen megmarkolta a szextől forró hátsóját. Az nem ellenkezett. A vigéc közelebb lépett Piroshoz s érzékien alányúlt. Az megrázkódott a merészségtől, ám nem merte pofon vágni. Gondolta, csak kerüljenek egy sorba, úgyszólván elkapja a fonnyadt tökeit! – mosolyodott el magában.  folytatjuk…
A vigéc ezt jó jelnek vette. Az érzékei jelezték a lázadó vulkán erejét.

Megkezdődött a kukoricatörés – élvezet – délelőttje. A vigéc addig somfordált, míg Piros mellé került. Gyula bácsi könnyebb helyzetben volt, mivel ő a Julcsa kedvence. Anna néni a jóval fiatalabb Kálmán mellé került, aki ép, hogy csak bontogatta a szárnyait. Sebaj, megtanítom a muff rejtelmeire. Ízetlenkedett a nyugdíjas falloszvadász.

– Gyula bácsi, na milyen helyet szereztem magának! Juli szenvedélyesen bámulta.

– Látod, ezt hamarabb is mondhattad volna. Majd szétvet a kapitányom könnye. Nem tudom kibírom – e a sor végéig. – s huncutul csettintet a nyelvével. Az őszi szél kedveskedett a kukoricatörőknek, mivel lágyan érzékien osztogatta az éltető levegőt. A hangzavar, a levelek susogása, a szárak sírása minden egyéb zajt elnyomott. A csókok, a nyelves puszik csattanása jelentőséggel bírt a buja vágyaknak. A mellek ringása bimbamozása erekciót váltott ki a fiatal bikáknál. Ők nem nagyon mertek az érett nők fenekéhez dörgölődni, vagy netalán megfogni, azonban a bátrabbak igencsak belemélyedtek ennek a háborúnak a közepébe. Az első sorokat gyorsabban törték, majd egyre lassúbbá vált a törési sebesség. Az erotika izzó lávája beterítette a testüket, a lelküket. Kezdtek a kialakuló párok lemaradozni, ami a többieknek nem volt feltűnő. Hisz a háromméteres hátrányban lévők halk sikolyai, cuppogásai nem hallatszottak. A kedvező szél a fellegek felé vitte a suttogások zenei élményét. Az istenek hálásak lehettek e földi színjátéknak.

Gyula bácsi akcióba kezdett. Julcsától lemaradt legalább két méterre. Úgy tört előre, mint egy tüzes bika. Julcsi fokozta a tempót. Az öreg jelzett, maradjon le, ha nem, akkor olyat tesz, hogy mind a ketten megbánják. A szél vitte a hangot, csak nem lehetett érteni. A hanghordozás skáláiból következtetett Julcsa, eljött az ő ideje! A férje hónapok óta nem nyúlt a nyuszikájához. Mindig arra hivatkozott, fáradt! Lehet, hogy szeretője van?- villant a fény. Legalább ő is meg találná a kapitányát. Fiatal bikákkal nem kívánt kapcsolatot, mivel eljár a szájuk. Ha Gyula olyan jó, mint mondják, akkor nincs baj. Ebéd közben Gyula a szerelmeiről s azok élveteg tudásáról mesélt. Szereti hallgatni. Úgy érzi tanul belőle. Vonzalmat érez, hogy kipróbálja a hallott erotikus élményeket. Ha jól meggondolom nem igen tartottam kezemben könnyező kapitányt! A fene enné meg ezt a vén kujont!. Tudja, mit kell mondani! Látja rajtam a buja élmények hiányát. – bassza meg!

Gyula beérte, s megfogta a sokat sejtető koffert, Ő megfordult,és mohon belekotort a szájába. Az öreg nem kapott levegőt.. Keze lassan kibontotta börtönéből a gyönyör emlőit, s a nyelvével birizgálta a termetes ázsiai gyümölcsöket. Julcsa a buja élménytől beleremegett. Később a kujon egymás felé fordította a mellbimbóit, s szopni kezdte. A gazdaasszony szárnyalt a boldogság s az élvezett szigete felé.. Lába megroggyant szinte csimpaszkodott Gyula vállán. A férfi gyengéden tolta a kapitány felé. Tudta mit kell tennie! Most a férfi esett térdre.. De még nem volt vége a buja, erotikus játéknak. Julcsa hátára fektette az ő vitézét, meglovagolta, ahogy elő van írva! A lovag nyöszörgött, mikor sarkantyúzták.. A felhő lassan, biztosan adta ki a csapadékát

Pista Bá sem várta, míg besötétedik. Rátette kezét Piros karjára, s mélyen a szemébe nézett. A nő tudta, elérkezett az idő! Megállt, azután karjaiba zárta a jövendő szeretőjét, a kis malacot! Egy fergeteges szex tánc következett. Pista úgy tett, ahogy a filmekben látta. Régóta szeretné az ajkával a szeretkezés fanyar izét. Piros nyögött, mint Bécs vára Mátyás király fekete seregétől. Ő fokozta a nyelvének csapásait. A nő megfogta a pinabubus fejét, és maga felé húzta, azután mélyen belecsókolt a szájába. Közben Pista keze bűvölte a muff nedves domborzatát. Az érzelmek kettészakították az emocionális központot, s a boldogsághormonok megkezdték a menetelést. Ez fokozta a nemi vágyat, ami ingerelte a test minden szegletét. Később tövig nyomta a kéjtőrét. Majd egy éles sikoly, s a varjak felrepültek…

A fiatal bikánál is beállt az ősz. Anna néni a hatvan évével még erekciót tudott kiváltani a férfiakból. Ő tett is azért, hogy észrevegyék. Az ura legalább tizenöt éve elment… a temetőbe!.Nem tudta gyászolni, mivel a temetés napján éjfélkor kopogtattak az ablakán. Ha nem engedi be a szeretkezni vágyó latort, az, lármát csinál, és a szomszédok másnap erről beszélnek… ha beengedi, talán nem veszik észre. Az ura temetése után többen merítettek a korsójából. A faluban szokássá vált, hogy a temetést követően a főlator bekopog az özvegyasszony ablakán s jussot, kér a muffból. Utána jönnek a többiek! A lényeg, hogy a szomszédok ne hallják a kopogást s a távozást. Szerencsés volt, mert amit nem kapott meg a házassága alatt, azt megkapta a temetés után. Azt nem gondolta, hogy ennyien pályáznak a muffjára? Jó érzés töltötte el! Sajnos a temetést követő háromhét után már nem akadt jelentkező, aki eljátszadozna a buja testével. De az a háromhét, ajaj…

Anna lassított a tempón, hogy Kálmán utolérje, akinek lélegzete felgyorsult. Hallotta, mennyire jól kefél az öregasszony. De hogyan kezdeményezzen a csöcsös asszonynál. Anna megfordult,.

– Szeretnél velem lenni? – s körbenyalta az ajkát. Akadozva, de kinyögte a bika. Anna ajka ütemesen mozgott. Az ujjai szenvedélyes hullámaitól a börtönbezárt herezacskó felforrósodott. A fiú felsikított s elszállt a felhő! Még el sem kezdődött, s már vége? Nem baj, paskolta meg az arcát. A következő sorban felizzítom a kapitányodat. A gigantikus csöcseit a férfi szájába tette. A fiú hirtelen nem tudta mit kell tennie! Ám később, nem akarta elengedni.. A kapitány mozgolódott a gatyóban. Anna elment… vízisíelni. Az élmény fergeteges volt. Szabadon szárnyaltak a boldogság közegében. A bika játszadozott a mellek árnyékában. Anna a fiú lába között pihent. Méretes! Csak még nem tudja használni. Nálam meg fogod tanulni! Az én házam nyitva áll!

A kukoricatörés lassan a feléhez közeledett. Julcsa kielégülten kiabált. – Ebéd szünet. Adjátok tovább. Sári örült a hírnek. Pált az a lehetőség, hogy szeretkezhet a menyasszonnyal teljesen, lebénította. A lakodalma egy hónap múlva lesz! Ilyen nagyszerű alkalom csak egyszer adódik az életében, – gondolta Sári. Szeretném kihasználni! Ezt nem hagyhatom, az anyját! Enyém leszel még az esküvőm előtt! Belekarolt Pálba s elindultak. Az nem szolt, egy szót sem. Ez zavarta a forróvérű Sárát. Gondolatban ő már repült az óceán felé. Ez a mulya! – türelmetlenül legyintett a kezével. A férfi érezte, hogy bajban. A lányt, maga felé fordította, Sára megízlelte majd birtokba vette a kéj tőrét. Tetszett a méret, pláne a körméret. A mellét a fiú mellkasára szegezve kotorászott. Félelmetes élmény kézben tartani a méretest. A vőlegényének nincs ekkora!. Lassan ereszkedni kezdett. A kapitány már várta az éjszaka királynőjét! Kicsit időzött a köldök árnyékában ezzel is emelve a buja érintés magolvadását! Pál libabőrös lett a szenvedély nedves érintésétől. A kapitány nem tudta önmagát tartoztatni. Sára, hogy ne vesszen el a lecitinben gazdag könny, felfogta ajkával. Pál a vulkanikus élménytől majdnem elájult. A gyakorlott Sára emocionális központja követelte a magáét! Pált a két kukoricaszár között a hátára döntve kierőszakolta a második menetet. Nem sokat kellett noszogatni a kapitányt, ki megérezte, az első benyomás után nincs második lehetőség! Férfiasan állta a muff fergeteges támadását. Ebben a menetben Sára minden porcikája elernyedt! A susugó szélben a kukoricaszár meghajolt a teljesítmény láttán.

Az ebéd jó hangulatban telt. A birkapörkölt kicsit erősen, erotikusan lett elkészítve. Julcsa fűszeresen imádja a pörköltet. Valahol hallotta, hogy a keleti fűszerek pikáns ízei felkorbácsolják a perverzitás gyönyöreit. Nem ellenkezik a test, a lélek, mivel vágyódik az erotika után. A bőr nedves érintése villámcsapásként érinti az agyi központ vegyi kisugárzását. A női hormonok szabadon gátlástalanul élvezik a férfi nedveit s annak játékát. Szeretkezés közben nincsenek tabuk! Ő erre már rájött! A férje nem szereti a szenvedélyes szeretkezéseket. A kapitány nem bírja a terhelést a muff izzó parazsát. Ellenben Ő imádja a lávát, hisz ezért nő…- Ne kelljen noszogatni benneteket! Szedjetek bátran. Hisz kell az erő! – mosolygott félreérthetetlenül Józsiék felé. János és Kati még nem volt túl a kéjborzalmain. Ők a fészerben elégítették ki a perverzitási elvárásaikat. Kati nem szeretett a természet lágy ölén, Ő a pihe párnák közt követett el mindent, hogy előcsalogassa a csigabigát. Erzsi cukkolta Józsit, mert adta is magát meg nem is. Az ajkával csepegtette a mannát, amitől Józsi elvesztette az eszét. A pár másodperces ajak szauna ájulásba kergette a fallosz tulajdonosát. A Krémes Bull mindig elillant, mikor a kapitány kidugta a fejét. Józsi könyörgött, ne játszadozzon, mert szétrobban a paksi atomreaktor. Ez a kifogás Erzsit nem érdekelte. Vidáman törte a kukoricát, riszálta a pincsijét szabadon. Bugyi nincs rajta. Ezzel is izgatta a férfiakat. Néha fel húzta a szoknyáját, hogy panoráma kilátás nyíljon a muff ablakára, ami. bozontos, ami őrületbe kergeti a vadászokat, kik szeretnék betörni a vár szárnyas kapuját. Muszáj megkóstolnia a muff pikáns, fűszeres ízét.

– Szednél nekem angyalom! – kérdezte Gyula a friss szeretőjét.

– Persze Gyulám!. Hisz megérdemled nem?

– Ami igaz az igaz! Jól megpakolta a tányérját az öreg kéjencnek, majd megkérdezte

– Akkor jöhet a második menet

– Tőlem!

– Nem volt valami meggyőző uram! – s megkopogtatta a fakanállal a szeretője fejét.

– Nekem is szedsz? – kérdezte János.

– Természetesen.

– Juli szeretném melletted törni a kukoricát!

– Kati már nem is jó neked! – incselkedett Julcsa.

– Nem. – jött a gyors válasz.

– Talán valamit rosszul csinált?

– Jobb a Gyulával!

-Itt a tál! Egyél, s maradj a társad mellett!- mosolygott a gazdaasszony..

Leave a Reply 6080 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: