< Böngészés > Főoldal / Irodalom / Blog article: Leslie Steve: Marisom

| Mobile | RSS

Leslie Steve: Marisom

2010. október 24. | hozzászólás | Irodalom

A Tisza folyó mellett született lányok, menyecskék, asszonyok vérmérséklete tomboló parázsról pattant, erotikától duzzadt. A férfiak áldják a sorsot, hogy ilyen buja, sóvár teremtményekkel hozta össze őket a sors! Ezek a csípős menyecskék aztán tudják, hogy mitől döglik a bika! A kapitány könnyeitől nem hatódnak meg, de nem ám! Mohó, szenvedélyes szeretők. Addig nem hagyják békén a kapitányt, míg a kalap a fején van, majd sírásra késztetik őkelmét.

Egy távoli kisvárosban a lányok, asszonyok versenyben állnak a fiatal, idősebb tapasztaltabb bikákért. Nem szégyen, hanem egy vérre menő verseny ez! Győzzön a jobbik! Az esték nem magányosak a szépasszonyok számára. A fiatal fiúk dúskálnak a kendermagban! A lányok titokban lesik el a szex tudományát a tapasztaltabb muffoktól. Mire való az ablak? Hát erre! A gyakorlati oktatásra a művelődési házban szervezett bálok a legalkalmasabbak. A menedzser rendszeres részvevője e rendezvényeknek. A neje folyamatosan dédelgeti, taníthatja a vastag bukszájú öreg kéjenceket. Ezt mindenki tudja csak a menedzser nem! Egy baráti kör fogadásából vált menedzserré. Abban fogadtak, hogy a legmarhább és italos embert fogják beszavaztatni a hivatalba. Hát ez így is lett! A győzelmét hatalmas orgia követte. Ott aztán volt fogd meg a hajam. Az új menedzser négykézlábra állva kukorékolt. A róla készített fotót kitették közszemlére.Jenő, – így hívták a mendzsert – erre a fotóra volt a legbüszkébb. Elhatározta, hogy havonta rendez egy bált a saját testi igényeinek a kielégítésére. A mulatsághoz szükséges húst szociális segélyből nevelt disznóból fedezte. A menü mi lett volna más, mint disznótoros lakoma! – kettőezer forintért. De legalább szabad szedéses volt a vacsora!

A malackát a hivatal takarítónője nevelgette a kiutalt segélyből. Az a hír járta hogy a takarítónő a szerelmi légyottjait a jegyző irodájában intézi el a hivatal zárása után. Ennek a szerelmi orgiának több szemtanúja akadt! Mikor a szépasszonyok jelenteni akarták ezt a csúfságot, akkor a jegyző kizavarta a szavazó állampolgárokat!

– Hallottad… Marim? A takarítónő megint a jegyző bőrfotelében szeretkezett Pistával.

– Tudom. Csak nem értem, mit esznek azon a törpe gnómon..

Múltkor a jajgatásuk kihallatszott…

– Nem mondod

– Dehogynem! A Pistával dugott, mikor rájuk nyitott Dzsluszti.

– Tényleg?

-Biz a! S még azt kiabálta, mostanában elmaradozik az apanázs. Közbe vágott az éjszaka királynője.

– Milyen apanázs!- meredt ki a szeme Bögyinek.

– Hát, amikor tüntettek..

– Ja, azt tudom. A polgármesternő s a jegyző irányította az egészet! Úgy szedték össze a tüntetőket, hogy kolbászt, szalámit, bontott csirkét ajánlott a takarítónő azoknak kik részt vesznek a demonstrációban.

– Nem mondod? – csettintett egyet a nyelvével Marim.

– A ma estére szervezett vacsorán részt vesztek?

– El kéne menni! Ám nem sok kedvem van. – válaszolt Bögyi.

– Hát a férjednek? – incselkedett tovább Marim.

– Az nem jön! – mondta határozottan.

– Mért? Nyílt tágra a szeme Marimnak.

Pár évvel ezelőtt Sanyi az ő szeretője volt, de még milyen. Erről Bögyi nem tud. Hisz  titokban szeretkeztek egy közeli kisvárosban. Sanyi ott bérelt egy szobás albérletet. Hetente kétszer kóstolta a nedvdús élményt. Bögyinek is akadt egy – két legény, ki folyamatosan locsolta a kertjét. Ám Sanyit ez nem érdekelte.
– Nem szereti a menedzsert! Pedig ha tudnád… nevetett magában az öreg díva. Ő szerette el Sanyit a fiatal lúgnyitól. Két évig volt a szeretője! A férfi a szeretkezések után alig bírt fel kelni. A nyújtózó látvány élvezetet nyújtott a dívának. Az ajak szauna elérte a hatást. A mellével imádott bujálkodni a bika. A bimbók teltsége az őrületbe kergette…  Képes volt órákat játszadozni…
Akkor élvezett, mikor elmesélhette Bögyinek – a legjobb barátnőjének-, hogy szeretkezett Sanyival, a barátjával, az ő férjével!

Mesélés közben sokszor nyelt nyögdécselve a feleség. Ő meg csak nyomta a tanga szelídítő történetét.
Bögyi elmélázott. Eszébe jutott Marim szex történetei a barátjával. A lelki szemei előtt megjelent a bika. Valójában nagy farka van! Sokszor próbálta azokat a jeleneteket, amit Marim mesélt, ám nekik nem jött össze Bélával! Az ő szeretője hátulról imádta belökni az oroszlánt. Később meglovagolta, majd ráfeküdt, s ízlelte a kapitány könnyeit. A tangája nedvesedett. Marim megfogta a vállát, finoman megrázta
– Itt vagy kedvesem?
– Itt… itt csillogott a szeme a férfiak álmának.
– Mért nem szereti a menedzsert az urad?
– Talán kérdezd meg tőle. Azt hitted nem tudok a kis szeretkezéseitekről. A meséidben felismertem a férjem repertoárját! Minden szeretkezéseitek után én is megcsaltam az általad oly nagyra tartott férjemet. Azért azt meg kell mondanom, a te férjed – Béla-, sokkal jobb szerető! S milyen nyelve van?

Marim szemében a villámok gyülekeztek. A kérdés csak az, mikor fogja szétszórni az erőszak hullámait. Bögyi látta a vihar közeledtét, ám nem értette a miértjét. Ő sem csinált jelenetet, mikor a férjét ajak szaunában részesítette ez a büdös kurva. Még a nyöszörgésüket is hallani vélte a történet közben. Hogy lecsillapodjon, lefeküdt a szomszéd legénnyel, ki régóta epekedett utána! Nem volt jobb Bélánál, Sanyinál…
– Te tényleg tudtál a toszásainkról? – csodálkozott Marim
– Igen! – válaszolt határozottan Bögyi.
– A férjemet elfektetted?
– Még szép! Dicsekedett az éjszaka királynője.
– Na s milyen volt!
– Nem nagy durranás. Hamar elolvadt a muffom izzó katlanján.
Marim . rájött, az ágyban nem pótolhatatlan! De  ép Bögyivel?
– Remélem megtaláltad a számításodat Sanyiban?
– Meg, meg…
– Nem meggyőző! Vadászta le a fonnyadt, megtört muffot, Bögyi.
– De élvezetes, tért észhez a gőzfejlesztés nagy mestere.

részlet a novellás kötetemből…-oil-

Leave a Reply 5000 megnézve, 3 alkalommal mai nap |