< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Vízilabda ob I: a Vasas kilenc góllal verte az FTC-t

| Mobile | RSS

Vízilabda ob I: a Vasas kilenc góllal verte az FTC-t

2010. november 9. | hozzászólás | Sport

A Vasas kilenc góllal győzött a Ferencváros ellen a Vodafone férfi vízilabda ob I hétfő esti mérkőzésén. Eredmény: TEVA-Vasas-UNIQA – FTC-Fisher Klíma 15-6 (4-2, 4-0, 2-1, 5-3).A 4. forduló hozta el az első csúcspárosítást az ob I új idényében, ám a Komjádi uszodában rendezett meccsen inkább csak küzdelmes, de nem túl magas színvonalú csatát vívott egymással a két csapat.

A házigazda, bajnoki címvédő Vasas akciógólokkal hamar elhúzott 3-0-ra, a lassabban éledő Ferencváros az első szünetig 3-1-re, majd 4-2-re felzárkózott, a második nyolc percben viszont a zöld-fehérek mintha elfelejtették volna, hogy a pólót gólra játsszák. Balszerencséjükre ráadásul a kétszeres olimpiai bajnok Varga Tamás teljesen szabályos találatát rejtélyes okból nem adták meg, miközben az angyalföldi legénység megszórta a vendégek kapuját, s tetemes előnyre tett szert a mind jobban széteső, egyre enerváltabb FTC-vel szemben (8-2).

Innentől már csak a hazai siker nagysága volt kérdéses, végül is 15-6-ra nyert a Vasas az ezúttal nem az ő hibájából “rangon alulinak” bizonyult rangadón.

MTI

Leave a Reply 463 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: