< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Ádámkosztümben kampányol Tilla

| Mobile | RSS

Ádámkosztümben kampányol Tilla

2010. november 12. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Till Attila könyörgött a zenészért

Budapest — Till Attila (39) levetkőzött! A Megasztár műsorvezetője nemes ügy mellé áll, ádámkosztümben pózol egy kampányfotón, férfiasságát pedig Heller Ágnes (81) filozófus a saját könyvével takarja el a kíváncsi szemek elől.

Tilla elárulta, csakúgy, mint Hernádi Judit, ő is a nőkért vállalta a meglehetősen meghökkentő képet. A meztelenkedést figyelemfelkeltésnek szánja, mert régóta ügyködik azon, hogy a hölgyek előtérbe kerüljenek, és befolyásos pozíció­ban mutassák meg, mire képesek.
Győzni fogunk! Tilla férfiasságát Heller Ágnes filozófus takarja. Népszavazást akarnak

– Ez a kép a Népszavazás a nőkért! című kampány részeként készült. A dolog 3 évvel ezelőtt kezdődött, amikor még aláíróként támogattam egy hasonló kezdeményezést, de akkor hiába terjesztették elő, a többnyire férfiakból álló bürokrácia lesöpörte az asztalról. Most a civil kezdeményezésre az ötletgazdák meghökkentő módon szeretnék felhívni a figyelmet, és összegyűjteni a szükséges aláírást a népszavazáshoz – magyarázta Till Attila a merőben meglepő lépést.

A TV2 műsorvezetője elárulta, egyáltalán nem okozott gondot neki, hogy meztelenre vetkőzzön a stáb előtt, felesége, Krisztina meg is lepődött azon, férje mennyire könnyen vette ezt az akadályt.

– A feleségem ott volt a fotózáson, és meg kell hagyni, jót röhögött rajtam. Nagyon csodálkozott azon, mennyire nem feszélyezett a helyzet. Még az sem, hogy korunk egyik legjelentősebb filozófusa, Heller Ágnes mellett kellett meztelenkednem – emlékezett vissza Tilla, aki talán azért is kezelte jól a meglehetősen intim pillanatokat, mert megszokott környeze­tében, a TV2 egyik stúdiójában kellett levetkőznie.

A kampány fotóin több ismert férfi közszereplő vetkőzik a jó célért, mindannyian egy-egy sikeres nő oldalán szerepelnek, és azt akarják jelezni ezzel, hogy milyen is a valódi kiszolgáltatottság.

– Sokszor éri a nőket az a vád, hogy a testükkel akarnak célt elérni, így most mi, férfiak „lettünk a hús” ezeken a ké­peken.
forrás Blikk

Leave a Reply 407 megnézve, 1 alkalommal mai nap |