< Böngészés > Főoldal / Szerelem / Blog article: Kötelező az orális szex

| Mobile | RSS

Kötelező az orális szex

2010. november 12. | hozzászólás | Szerelem

Alapvetések következnek, semmi bizarr és ámulatba ejtő. Csupa olyasmi, ami ahhoz kell, hogy a szerelmes együttlétek jobbak legyenek, és a kapcsolat is tovább tartson.

Kezdjük mindjárt a legfontosabbal: legyenek a szeretkezések rendszeresek és gyakoriak. Bizonyos, pontosan meg nem határozható életkor alatt a férfiak többsége a heti háromszori alkalmat tartja elegendőnek, illetve a minimumnak. Ha az ön igénye ettől eltér, próbálja meg vágyait közös szintre hozni partnerével.

Vajon hihetünk a szexmítoszokban? Most lerántjuk a leplet a legismertebb tévhitekről
Izgató! Öltáncolj térdelve
Kapd be és élvezz!

De hagyja magát elcsábítani akkor is, amikor más tervei voltak az este (reggel) hátrelévő részét illetően. Vélhetően nem fogja megbánni, őt viszont nem fogja megbántani akkor, amikor mégis nemet mond. Az így kialakított, kölcsönösen elfogadott és megélt ritmus az egyik biztosítéka annak, hogy a szex évek múlva is jól működjön. A másik az orális kényeztetés.
Csak merészen! Vegye kezébe az irányítást, kezdeményezzen, és veszítse el bátran a fejét!

Egy férfi számára elengedhetetlen kelléke, mozzanata az ölelkezésnek. Idegenkedésén és tartózkodásán sokat segít a férj vagy a barát alapos tisztálkodása, vagy egy gyümölcsös óvszer. Ez utóbbi a gyönyör pillanatában is túllendíthet a nehézségeken. Persze nem kell idáig feltétlenül eljutni: az orális praktikák jó szolgálatot tesznek az előjáték során is. Nemcsak ezen a téren érdemes a megszokottnál kissé aktívabbnak lenni: azért, hogy az intim pillanatok valóban két ember együttlétéről szóljanak, mindkét félnek tennie kell.

És hát mi másról szólna a szeretkezés, mint a szenvedélyről, amely önben is tombol: engedjen utat neki. Vegye kezébe az irányítást, kezdeményezzen, és veszítse el bátran a fejét! Mindez hozzásegítheti önt a spontaneitáshoz, ahhoz, hogy el tudja magát engedni, és a jól bevált gesztusokon és mozdulatokon kívül mást is adjon: leginkább önmagát, amely egy szerelmes férfi számára, akinek lelkével és testével is törődnek, maga a csoda. VB-információ
forrás blikk

Leave a Reply 5094 megnézve, 3 alkalommal mai nap |
Tags: