< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Berni átveszi Claudia helyét?

| Mobile | RSS

Berni átveszi Claudia helyét?

2010. november 14. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Újabb híresség szerelmi élete került a napokban a bulvárlapok címlapjára. Eddig Liptai Claudia magánélete szolgáltatta a napi pletykát, ám tegnap óta Gregor Bernadett újabb fellángolása a téma.


Vitathatatlan tény, hogy a hírességek magánélete – főként a szerelmi életük – szinte mindenkit nagyon foglalkoztat. Nem csoda hát, ha Liptai Claudia válása, majd Daróczi Dáviddal való szerelme és az ezt követő gyásza naponta szerepelt a bulvárlapok címlapján. Az emberek szinte falták az újabb és újabb híreket a színésznőről. Több mint egy éve szinte mit sem lankadt az emberek érdeklődése, ám úgy tűnik, most valaki letaszíthatja trónjáról a Mokka műsorvezetőjét.

Gregor Bernadett és Magyar Attila friss kapcsolata néhány napja bombaként robbant. Azóta szinte mindenki erről beszél, találgatják, hogyan jöhettek össze és mi lesz most a hoppon maradt férjjel és feleséggel, hiszen mind a két színész párkapcsolatban élt. A friss pletyka természetesen mindig érdekesebb a réginél, így elképzelhető, hogy Bernadett átveszi majd Claudia helyét a bulvár toplistákon. Meglátjuk, de mi szinte biztosak vagyunk benne, hogy ez történik majd és Gregor Bernadett jó hosszú ideig szolgáltat majd témát a pletykákra éhes olvasóknak.

forrás Story Online

Leave a Reply 378 megnézve, 1 alkalommal mai nap |