< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Bajnokok Ligája: szinte minden továbbjutó hely elkelt

| Mobile | RSS

Bajnokok Ligája: szinte minden továbbjutó hely elkelt

2010. november 25. | hozzászólás | Sport

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 5. fordulójában a szerdai játéknapon érdekelt csoportokban szinte minden továbbjutó hely elkelt. Az A jelű kvartettben a címvédő Internazionale nehezen ugyan, de legyőzte a holland Twentét – ezzel minden bizonnyal egy időre megmentette vezetőedzőjét, Rafael Benítezt -, míg a Tottenham Hotspur a Werder Brement fektette két vállra, sikerével mindkét együttes már biztosan nyolcaddöntős. A B csoportban az Olympique Lyon ugyan kikapott a Schalke 04 otthonában, ám a német és a francia együttes “kéz a kézben” továbbjutott, ugyanis a Hapoel Tel Aviv legyőzte a Benficát.

A C jelű négyesben a Valencia kiütötte a török Bursasport és jutott ezzel tovább, míg a Manchester United a sérüléséből visszatérő Wayne Rooney győztes góljával győzött a Glasgow Rangers otthonában, így szintén bekerült a nyolcaddöntőbe.

A D csoportban a Barcelona az esélyeknek megfelelően nyert a Panathinaikosz vendégeként, és be is jutott a 16 közé, itt a második hely még kiadó.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 5. forduló: A csoport: Internazionale (olasz)-Twente (holland) 1-0, Tottenham Hotspur (angol)-Werder Bremen (német) 3-0.

A csoport állása: 1. (és továbbjutott) Tottenham Hotspur 10 pont (15-8), 2. (és továbbjutott) Internazionale 10 (12-8), 3. Twente 5, 4. Werder Bremen 2.

B csoport: Hapoel Tel Aviv (izraeli)-Benfica (portugál) 3-0, FC Schalke 04 (német)-Olympique Lyon (francia) 3-0.

A csoport állása: 1. (és továbbjutott) FC Schalke 04 10 pont, 2. (és továbbjutott) Olympique Lyon 9, 3. Benfica 6, 4. Hapoel Tel Aviv 4.

C csoport: Valencia (spanyol)-Bursaspor (török) 6-1, Glasgow Rangers (skót)-Manchester United (angol) 0-1.

A csoport állása: 1. (és továbbjutott) Manchester United 13 pont, 2. (és továbbjutott) Valencia 10, 3. Glasgow Rangers 5, 4. Bursaspor 0.

D csoport: Panathinaikosz (görög)-FC Barcelona (spanyol) 0-3.

A csoport állása: 1. (és továbbjutott) FC Barcelona 11 pont, 2. FC Köbenhavn 7, 3. Rubin Kazany 6, 4. Panathinaikosz 2.

forrás MTI

Leave a Reply 382 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: