< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Őrizetben a helyi “vagány csávó” (Makó Rk.)

| Mobile | RSS

Őrizetben a helyi “vagány csávó” (Makó Rk.)

2010. december 22. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Rettegésben tartotta a makói fiatalokat egy helybeli fiú. Ha nem tetszett neki valami, ellátta a bajukat. A Makói Rendőrkapitányság tegnap őrizetbe vette.

Egy betöréses lopás miatt intézkedtek a Makói Rendőrkapitányság nyomozói tegnap, amikor lehetséges elkövetőként szóba jött a 14 éves helybeli fiatalember. Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy valóban ő volt az, aki keddre virradó éjszaka betört az egyik makói ABC-be, ahonnan több mint négyszázezer forint értékben vitt el dohányárut. A kihallgatása során az is kiderült, hogy a 14 éves fiatalembernek nem ez az első összeütközése a törvénnyel, ugyanis korábban már több alkalommal is bántalmazta a helyi fiatalokat egy szórakozóhely környékén.

Először egy társával egy 20 éves fiatalembert vertek el, majd egy 16 éves fiút vettek körbe, akit egy-két pofon után arra is kényszerítettek, hogy csókolja meg az elkövető cipőjét. Amikor a sértett ennek eleget, a 14 éves gyanúsított fejbe rúgta a fiút.

Ellene több rendbeli garázdaság, zsarolás és lopás miatt kezdeményezett büntetőeljárást a Makói Rendőrkapitányság. Kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Csongrád MRFK Sajtószolgálata

Leave a Reply 466 megnézve, 1 alkalommal mai nap |