< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Ki a legszebb a legjobbak közül?

| Mobile | RSS

Ki a legszebb a legjobbak közül?

2010. december 31. | 1 Hozzászólás | Sport

Nehéz összehasonlítani, melyik magyar sportolónőnek van a legnagyobb rajongótábora, és azt is, melyikük a legszebb. Nem is akartuk eldönteni, inkább megszavaztatjuk.

A sportági szakszövetségek mint minden évben, idén is megválasztották legjobbjaikat [1]. Közülük tíz sportolónőt választottunk, rájuk lehet szavazni, így eldől, hogy a legjobbak közül ki a legszebb.

Páran már most közönségkedvencek, szükségtelen bemutatni őket, páran még ismeretlenek, de hamarosan nagy karriert futhatnak be.

Pálinger Katalin harmadszor volt a kézilabdázás legjobbja, Mészáros Anett még csak 24 éves, hatodszor érdemelte ki az elismerést. A dzsúdós az Év sportolója gálára szőkére váltott, de a versenyben még barna hajú fotóval szerepel.

Szávay Ágnesnek nem volt túlzottan jó éve, de ez is elég volt ahhoz, hogy a legjobb legyen az itthoni mezőnyben.

Hosszú Katinka idén is sok ezer rajongót szerzett – az úszó 2009-es világbajnoki címe után háromszoros Eb-győztes is -, és titokzatosságát jól jellemzi: még barátja nevét sem árulja el.
Ki a legszebb?

* Pálinger Katalin
* Mészáros Anett
* Szávay Ágnes
* Hosszú Katinka
* Gyenesei Leila
* Barta Nóra
* Jakabfi Zsanett
* Czékus Eszter
* Detre Dia
* Lendvay Dóra

Gyenesei Leila a megváltozott öttusa sztárja lehet, a műugró Barta Nóra egy gerincműtét után tért vissza, és lett harmadik a budapesti Európa-bajnokságon, éppúgy, mint 2006-ban. A szörfös Detre Dia is már hatodszor lett a legjobb idén.

Jakabfi Zsanett az MTK-ból indult, a Wolfsburg légiósa, nem igazán ismert itthon, pedig már őt is harmadszor választották a legkiemelkedőbbnek itthon.

15 évesen lett a hazai szinkronúszó mezőny legjobbja Czékus Eszter – ő a legfiatalabb a megválasztottak közül -, a 2020-as olimpia a célja, de már így is voltak jegyzett eredményei, döntős volt a juniorok világbajnokságán. Jól mutat a vízben a párjával, Kiss Szofival; Lendvay Dóra pedig a színpadon, hiszen aerobikban lett első.
forrás sportgéza.hu

Leave a Reply 991 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: