< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: 2011-es hókuszpókusz: gyermekáldás előtt áll Orbán Viktor?

| Mobile | RSS

2011-es hókuszpókusz: gyermekáldás előtt áll Orbán Viktor?

2011. január 4. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Három különböző módszerekkel dolgozó jós három közszereplő életét vette górcső alá.

A TV2 Aktív című műsorában mindhárom jövendőmondónak ugyanazokat a kérdéseket tették fel: milyen év vár Magyarország miniszterelnökére, Orbán Viktorra, a Megasztár 5 győztesére, Tolvai Renátára, és a nagyszájú showman-re, Hajdú Péterre.

Szegedi Erika, az Európa főboszorkányának megválasztott jósnő kártyát vet, hogy lássa a jövőt, elég csupán egy név vagy egy születési dátum, és máris mondja, hogy mit várhat az adott személy az újévben.

Orbán Viktornak Erika jóslata szerint biztosan nem csak az ország ügyeinek intézésével kell foglalatoskodnia 2011-ben. A jósnő kártyái azt mutatják, hogy az Orbán család fiú gyermekáldás elé néz.

Frabato azonban tüzes módszerével, fényképégetéssel egy teljesen már eredményre jutott. Ő sem a kártyákban, sem a lángokban nem látta, hogy bővülne a miniszterelnök családja. Szerinte a Megasztár 5 győztese, Tolvai Renáta áll gyermekáldás előtt. Lui Padre viszont szomorúságot és szakítást jövendölt varázsgömbjéből 2010 Hangjának, és Frabatóhoz hasonlóan ő sem vizionált gyermekáldást Orbánéknál.

Abban az egyben azonban mindhárom látó egyet értett, hogy Tolvai Renire nagy karrier vár, valamint, hogy Hajdú Péter előtt jó év áll. A Frizbi műsorvezetője egyébként pont újévkor szenvedett síbalesetet Murauban, és kórházba is került…

Tolvai Renáta fájdalmas szakítás és gyermekáldás előtt? (TV2.hu)
forrás hír24

Leave a Reply 562 megnézve, 1 alkalommal mai nap |