< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Kínos pillanatok Janicsák Vecával: Fábry ismét beégett!

| Mobile | RSS

Kínos pillanatok Janicsák Vecával: Fábry ismét beégett!

2011. január 7. | hozzászólás | Kultúra

A felvételt egy kínos momentum szakította meg, Fábri ugyanis egyáltalán nem emlékezett Vecára, pedig már több alkalommal is találkoztak a közelmúltban

Ismét kínos helyzetbe került a hazai showman, Fábri Sándor. Ezúttal műsora forgatásán került kínos helyzetbe, és végképp bebizonyosodott, hogy emlékezete “olyan mint a sajt, kicsit lyukas”.
Fábry Sándor

A nagydumás házigazda műsorában látta vendégül a tehetségkutató finalistáit, Takács Nikolast, Király L. Norbit és a győztest, Vastag Csabát, valamint hazánk legjobbnak bizonyult énekesnőjét, Janicsák Veronikát.

A felvételt azonban egy kínos momentum szakította meg, Fábri ugyanis egyáltalán nem emlékezett Vecára, pedig már több alkalommal is találkoztak a közelmúltban.

Fábri Sándor töredelmesen bevallotta a forgatás első perceiben, hogy ciki vagy nem, de egyik találkozóra sem emlékszik Janicsák művésznővel.

„Egész pontosan háromszor találkoztunk már, sőt a Csillag születikben le is pontoztál” – árulta el a fiatal tehetség Fábrynak.

Ekkor már kezdett valami derengeni az est házigazdájának, de továbbra sem körvonalazódott előtte, ki is pontosan Janicsák Veronika. Később aztán rátalált a megvilágosodás, eszébe jutott, hogy volt egy korábbi tehetségkutató, ahol mellesleg ő volt a zsűri, és hogy Veca már akkor is bizonyítani akart, hiába.

A lányt ugyanis akkor nem találta elég érettnek a győzelemre és az énekesi karrierre Fábri.

A showman a felvételen aztán elnézést kért, és viccesen a korára, valamint a rossz memóriájára hivatkozott, amikor nem ismerte fel a csinos énekesnőt.

„Úgy tűnik, Fábry emlékezete olyan már, mint a sajt, kicsit lyukas” humorizált Janicsák Veronika, aki ennek ellenére sem neheztel rá. „Fábry egy nagy ember, nem jegyezheti meg az összes ember arcát és nevét, akivel valaha is találkozott.

Nem haragszom rá, sőt meg is lepődtem, hogy ennyire visszafogott és normális volt velünk, hiszen mindenki ismeri, hogy olykor keményen be tud szólni a vendégeinek. Lehet, hogy most az hallgattatta el, hogy az elején csúnyán befürdött velem.”
forrás híradó.hu

Leave a Reply 275 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: