< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: A Jobbik eddig sem, és ezután sem fog az MSZP-vel közösködni

| Mobile | RSS

A Jobbik eddig sem, és ezután sem fog az MSZP-vel közösködni

2011. január 11. | 9 hozzászólás | Közélet

Gyurcsány Ferenc azt javasolja, hogy az ellenzék bojkottálja az alkotmányozási folyamatot. A Jobbik szóvivője szerint pártja nem fog közösködni az MSZP – vel

Gyurcsány Ferenc azt javasolja valamennyi ellenzéki pártnak, hogy hirdessen bojkottot az alkotmányozási folyamat egészére, és egyáltalán ne vegyen részt az Országgyűlés munkájában azon idő alatt, amikor a parlament, “önmagát bárminek is nevezve, a Fidesz új alkotmányát tárgyalja”.

A barikad.hu megkérdezte Dúró Dórát, a Jobbik szóvivőjét a párt álláspontjával kapcsolatosan.

– Az előkészítő bizottságból történő kivonulások nem egységesen történtek. Az MSZP és az LMP kivonulását egyfajta “hiszti” jelemezte, míg a Jobbik addig is konstruktívan vett részt a bizottság munkájában. Azonban amikor a Jobbik indítványit a kormánypártok “lesöpörték” a bizottsági ülésen, okafogyottá vált részvétele az alkotmány előkészítés munkájában. Ahogy eddig, ezután sem fog a Jobbik az MSZP-vel vagy akár a volt miniszterelnökkel közösködni.

– Kíváncsi várjuk, hogy a bojkottra való felhívás az MSZP hivatalos álláspontját tükrözi, vagy Gyurcsány Ferenc magánakciójáról van szó – zárta gondolatait Dúró Dóra.

forrás barikad.hu

Leave a Reply 403 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: