< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: 2011 a szerelmesek és a katasztrófák

| Mobile | RSS

2011 a szerelmesek és a katasztrófák

2011. január 14. | hozzászólás | Életképek/bulvár

2011 a szerelmesek és a katasztrófák

Napjainkban sokan a 2012-re vonatkozó jövendöléseket próbálják megfejteni, addig azonban még egy esztendőt kell végigélnünk. A választ az orosz Pavel Globa asztrológus, Edgar Cayce tisztánlátó, a bolgár Baba Vanga jósnő és Nostradamus adja meg, de összegyűjtöttük az asztrológia jövendöléseit is.

A kínai horoszkóp szerint a február 3-án kezdődő Nyúl éve bíztató, ígéretes lehetőségeket nyújt azoknak, akik kezdeményezők, felismerik és kihasználják a lehetőségeiket, illetve hajlandóak fejleszteni a képességeiket. Továbbá jó hír az is, hogy Keleten a nyúl a család, a sűrű gyermekáldás, és a szerelem jelképe, így a párok sok szexre, a magányosok pedig az ideális társ megtalálására számíthatnak.

2011 a szerelmesek és a katasztrófák
A február 3-án kezdődő Nyúl éve szerelmet, gyermekáldást ígér, több spiritiszta szerint várhatók ugyanakkor fegyveres konfliktusok, illetve súlyos természeti csapások

Idén kell erőt gyűjteni
Az orosz Pavel Globa asztrológus azzal vívta ki népszerűségét, hogy legtöbb jövendölése valóra vált: előre látta például a Szmolenszknél lezuhant lengyel kormánygép tragédiáját, a haiti földrengést és a tüzekkel járó forró orosz nyarat is.
– Ebben az évben lehet lazítani és pihenni – állítja Globa. Az asztrológus szerint idén erőt gyűjthetünk a 2013–14-ben bekövetkező újabb gazdasági válsághoz. – Nem lesznek erős földrengések és egyéb jelentősebb katasztrófáknak is kevés az esélye. Nem várhatóak nagyobb repülőszerencsétlenségek sem és a véres háborúk is elkerülik a világot – ígérte az orosz jövendőmondó.
Globa szerint 2011 minden családos ember számára kedvező év lesz, sőt a jövőre házasulandók is szerencsés időszakra számíthatnak.
– Mindazonáltal lehetnek veszélyes periódusok, amelyek a nagyszámú nap-, illetve holdfogyatkozásokkal függhetnek össze – tette hozzá az asztrológus.

Tragédiákat lát a vak jós A 13 éve elhunyt bolgár Baba Vanga azzal szerezte meg hitelességét, hogy ijesztően pontos jósolta meg Diana tragikus halálát, a csernobili katasztrófát, a World Trade Center ikertornyainak pusztulását és számtalan fontos eseményt.
Vanga 2011-re globális nukleáris- és vegyi katasztrófát jósolt. Szerinte mostanság fog kitörni a III. világháború, amely nyomán az északi féltekén elpusztul az emberi, az állati, sőt a növényi életforma is. Továbbá a Földbe ütközik egy hatalmas kozmikus test, amely apokaliptikus következményeket okoz. Ráadásul a fekete augusztusban gazdasági krízis indul el. Nostradamus tévedett?
Nostradamust, a francia orvost, prófétát nem szükséges bemutatnunk, de lényeges kihangsúlyozni, hogy a 2011-es évet is nehezen értelmezhető versszakokkal jellemezi. Az azért kiviláglik belőlük, hogy a tömegpusztító fegyverek használata világméretű lesz, amelyet világméretű járvány követ. A letaglózott Európát a Közel-Keletről éri újabb támadás. Mivel Nostradamus a 90-es évekre szintén világháborút jósolt, amely szerencsére nem robbant ki, remélhetjük, hogy ez a jóslata sem válik valóra.

New York megsemmisül
A XX. század első felében élt amerikai Edgar Cayce tisztánlátó nem csupán gyógyítóként, de jövendőmondóként is igen eredményes volt. Cayce megjósolta a Szovjetunió szétesésének tényét és idejét, sőt, annak újjáéledését is 2010-ben, amelynek jeleit már felfedezni vélik az Oroszország-szakértők.
– A III. világháborúra ugyan nem kerül sor jövőre, de annál inkább számíthatunk természeti csapásokra – állította a tisztánlátó 1933-ban, amikor a globális felmelegedésről még mit sem tudtak. – A hideg és szubtrópusi éghajlatú területek tropikusakká válnak, ahol páfrányok fognak nőni. New Yorkon, sőt egész Connecticut tagállamán megsemmisítő földrengés zúdul keresztül – jövendölte a tisztánlátó.
Cayce azt is elmondta, hogy a katasztrofális időjárás, a vulkánkitörések, illetve a földrengések miatt az egész Földön nagy változások várhatóak. Például felébrednek a hawaii tűzhányók, aminek következtében hatalmas szökőár éri el Kalifornia partjait, elárasztva azt. Összecsapnak a gyerekek és a felnőttek
Az oroszországi asztrológusok, parapszichológusok és sámánok egybehangzóan jósolták meg, hogy jövőre nagy szárazság várható, megszaporodnak a radikális politikai akciók és véget ér a Putyin-éra. Ráadásul megkezdődik a felnőttek és a gyerekek közötti komputeres háború korszaka. Javasolták továbbá, hogy igyekezzünk jövőre meggazdagodni, mert 2012-ben pénzügyi nehézségek várhatóak.
És mikor várható a természeti és a gazdasági csapások vége? 2021-ben, hangzott a válasz.

forrás bors online

Leave a Reply 366 megnézve, 1 alkalommal mai nap |