< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Damu Roland lepacsizott a sitten Hunvalddal

| Mobile | RSS

Damu Roland lepacsizott a sitten Hunvalddal

2011. január 14. | hozzászólás | Közélet

Nem akárkikkel találkozott a börtönben a színész: Hunvald György és Hagyó Miklós mellett “beismerő vallomást tett” neki a kiskunlacházi gyilkos, és rendszerint együtt sétált az arab pénzváltót megölő rendőrrel a folyosón
Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Oldal továbbküldése

Kopaszra nyírta a fejét és még a szemöldökét is leborotválta Damu Roland, miután tegnap este végleg eltűnt az egyik kereskedelmi csatorna szappanoperájából, melyet leginkább az ő játéka fémjelzett.

A színész azért tette mindezt, mert – mint mondta – a Bibliában Dávid is akkor vágta le a haját és az arcszőrzetét, amikor meg akart tisztulni minden rossztól. Ha visszagondolok, mindig az ugrik be, amikor jöttek a rendőrök, s miután kinyitottam az ajtót, meztelenül a falhoz vágtak, hogy szétrúgják a lábaim. Ezután tíz órával tudtam meg, miért vettek őrizetbe, s miért dugtak be egy kétszer két méteres lyukba – idézte fel élete egyik legpokolibb napját Damu Roland, aki úgy véli: másfél hónap múlva eljön az igazság, és kimondják, hogy ártatlan.

Mint ismert, a színészt volt barátnője, Tímea azzal vádolta meg, hogy megerőszakolta.

A színész a Blikknek elmesélte: többször is találkozott a börtönben Hunvald Györggyel, a volt erzsébetvárosi polgármesterrel. Hunvald – állítása szerint – így köszöntötte: Szevasz, Roland! Nem ismerjük egymást, de Gyuri vagyok, én voltam a hetedik kerületi polgármester. Hallom, téged meg kiírtak a sorozatból. Rohadjanak meg!

Damu elmesélte azt is: miután egy héten csak egyszer lehetett fürödni, jutalomzuhanyzásért elvállalta, hogy felsöpri, és négykézláb felmossa a köztörvényes bűnözők szintjén a folyosót. Az egyik smasszer pedig három autógrammért engedélyezte neki és cellatársainak, hogy a közösségi szobában pingpongozzanak.

Hagyó Miklós, volt főpolgármester-helyettessel is találkozott, az egykori szocialista politikus szépen kigyúrta magát, kőkeményen edz, mert meg kell védenie magát – állítja a színész, akii szerint a kiskunlacházi tinilány gyilkosa neki örvendezett, hogy milyen olcsón megúszta az ügyet. Damu azt mondta: sokat sétáltak a folyosón az arab pénzváltót kivégző rendőrrel is, aki maci – a kezet és a lábat a derékon lévő övvel összekötő lánc – volt.
forrás híradó.hu

Leave a Reply 289 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: