< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Így fogytam én – Norbi arcába dörgölte sikerét Gombos Edina

| Mobile | RSS

Így fogytam én – Norbi arcába dörgölte sikerét Gombos Edina

2011. január 17. | hozzászólás | Közélet

A műsorvezető hat hónap alatt megszabadult túlsúlyától az általa reklámozott fogyókúrás szer használatával

Gombos Edina büszkén újságolja: annak ellenére, hogy Schobert Norbi keményen támadta őt az általa népszerűsített fogyókúrás módszer miatt, nála igenis bevált az a bizonyos kapszula: 9 kilót sikerült leadnia vele.

“Emberek életével játszanak” – jelentette ki korábban Gombos Edináról és Vámos Erikáról Norbi, miután tudomást szerzett róla, hogy a két közismert műsorvezető egy édesgyökér-kivonatot tartalmazó fogyókúrás szert reklámoz.
Schobert Norbi

“Egy közszereplő szponzorarcként bármit ajánlhat a padlószőnyegtől a biztosításig, legfeljebb a saját hitelességét kockáztatja. Amit azonban ők ajánlanak, az a világ legsúlyosabb betegségének, az elhízásnak a kimenetelét befolyásolja, erre próbálnak diéta és mozgás nélküli, klinikailag nem bizonyított módszert ajánlani” – mondta az ügyben korábban Schobert Norbi, aki szerint az édesgyökér egyik hatóanyagának bizonyított mellékhatásai a vércukorszint- és vérnyomásszint-emelkedés, az agyvérzés, az infarktus, és nem utolsósorban a méhösszehúzódás és vetélés.

Edina szerint azonban a fitneszguru csak féltékenységből támadta az általa népszerűsített módszert, ami igenis jól működik, és erre ő is élő példa a maga hat hónap alatt leadott 9 kilójával.
Gombos Edina

“Norbi féltette a saját pozícióját, és támadott. Mindenkit támad, aki az övétől eltérő módszert próbál népszerűsíteni. De az idő engem és a magyar kutatókat igazolta. A kilenc ledobott kiló nem drasztikus, hanem normális testsúlycsökkenésnek felel meg. Nem diétáztam, nem ettem kevesebbet, csak napi három kapszulát beszedtem, és ettől látványosan átalakult a testem. Boldog vagyok, hogy elértem, amit akartam. Innentől kezdve hiteltelenné válik az, aki támadott engem” – reagált Gombos Edina, aki reméli, férjét is sikerül rávennie, hogy próbálja ki a kapszulát, az elmúlt időkben ugyanis ő is látványosan kikerekedett.

Norbi Edina sikerére reagálva csak annyit kívánt mondani, reméli, hogy a műsorvezető valamennyit tornázott és diétázott is, mert fogyasztószerek nem léteznek. “Én azt az eredményt hiszem el, amit zárt kórházi körülmények között, kontrollcsoport közreműködésével, klinikán végeznek el. Ezért vittem bele a diétámat egy ilyen vizsgálatba. Továbbra is a szakszerű étrendben és a mozgásban hiszek” – szögezte le a Blikknek az Update-király.
forrás híradó.hu

Leave a Reply 425 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: