< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Keringési problémákat okozhat a holnapi lehűlés

| Mobile | RSS

Keringési problémákat okozhat a holnapi lehűlés

2011. január 19. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Szerdán gyenge hidegfronti hatás várható, hétvégére visszatér a tél. A lehűlés miatt sűrüsödhetnek a szívbetegek panaszai – írja a Meteoklinika.hu.

Szerdán borús, párás, többfelé ködös időre lehet számítani. A keleti-északkeleti országrészben a tartósan ködös, párás időben még a levegőminőség romlására lehet számítani, máshol a várható csapadék miatt a légszennyezettség is csökken, írja a Meteoklinika.hu. Délelőtt még csak északnyugaton, délután nyugat felől egyre többfelé fordul elő csapadék, amelynek hatására jelentősen javul a levegőminőség.

Eleinte esőre, később havas esőre, havazásra kell számítani. A tartósan borús idő lehangoltságot, rossz közérzetet eredményezhet. Az autósok főként a Dunántúlon és a középső országrészben számolhatnak csúszós, a nyugati megyékben hókásás utakkal. Csütörtökön erősödik a hidegfronti hatás, a hét végére visszatér a tél. Ez a lehűlés megterheli a szívbetegeket Keleten és eleinte délen zömmel eső, havas eső, míg nyugaton és északon havazás lesz jellemző. A front hatására keringési problémákat, vérnyomás-ingadozást tapasztalhatunk.
forrás hvg.hu

Leave a Reply 313 megnézve, 1 alkalommal mai nap |