< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Megjelentek az első pályázati kiírások a Nemzeti Alapprogramban

| Mobile | RSS

Megjelentek az első pályázati kiírások a Nemzeti Alapprogramban

2011. január 31. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

A Kollégiumok döntései alapján megjelentette a 2011. évi civil szervezetek működését, szakmai programok létrejöttét és aktuálisan az Önkéntesség Európai Évéhez kötődően az önkéntesség fejlesztését szolgáló pályázati programok támogatását célzó pályázati kiírásokat a Wekerle Sándor Alapkezelő.

Az Alapkezelő készíti elő és bonyolítja le a jövőben többek között a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumhoz rendelt, hazai költségvetési forrásból megvalósuló egyházi, nemzetiségi, kisebbségi, civil és társadalmi felzárkózással kapcsolatos pályázatokat.

A 6,251 milliárd forint összegű 2010. évi NCA pályázati támogatásokból eddig 6,095 milliárd forintot utaltak ki, mely támogatás lehetővé teszi a civil szervezetek 2011 évi első féléves működésének, szakmai programjainak tényleges előfinanszírozását. Az új kezelő szerv a szerződéskötéssel és a támogatások kiutalással kapcsolatos feladatait is folyamatosan végzi.

A pályázati kiírásokat bárki olvashatja és letöltheti az Alapkezelő internetes oldalán: www.wekerle.gov.hu és a Nemzeti Civil Alapprogram hivatalos honlapján a www.nca.hu -n. A pályázatokkal kapcsolatos információszolgáltatást a Wekerle Sándor Alapkezelő ügyfélszolgálata végzi. Az ügyfélszolgálat elérhetősége: telefon: 301-3200, e-mail: info@wekerle.gov.hu, címük: Wekerle Sándor Alapkezelő, 1055 Budapest, Bihari János u. 5.
forrás:kormány.hu

Leave a Reply 2425 megnézve, 1 alkalommal mai nap |