< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: “Nem bolondultam meg!” “Miért véres Joci inge?”- Új nyomozást kért Daróczi Dávid édesanyja!

| Mobile | RSS

“Nem bolondultam meg!” “Miért véres Joci inge?”- Új nyomozást kért Daróczi Dávid édesanyja!

2011. március 5. | hozzászólás | Közélet

Lassan egy éve, hogy nincs az élők sorában Daróczi Dávid – Az egykori kormányszóvivő édesanyja azóta sem nyugodott bele, hogy nem tudni pontosan, mi történt fia halálának éjszakáján. Új nyomozást kért a rendőrségen. Tudni akarja például, miért lett véres Dávid inge?

Daróczi Dávid édesanyja nem nyugszik bele, hogy ma sem tudni, miért kellett a fiának meghalnia. Ica néni az elmúlt időszakban is gyűjtögette bizonyítékait – most bement a rendőrségre, és újabb nyomozás elindítását kérte az ügyben.

Fontos kérdésnek tartja például, miért volt véres a fia inge, ahogyan azt is, hová tűntek Daróczi bankkártyái és ruhái a halálát követően. Ica néni szerint a fiának 3 bankkártyája is volt, ám a végzetes napon csak 13 ezer forintot és egy kártyát találtak nála a rendőrök.

Kedden az idős asszony feljelentést tett a rendőrségen. Személyesen beszélne a nyomozókkal, hogy elmondja, mit tudott meg eddig. Egyre több gyanús dologra bukkant Daróczi halála után, és ma is biztos benne: nem lett öngyilkos a fia – szögezi le Ica néni, akit az elmúlt hónapokban többször is elutasítottak a hatóságok. Nem bolondult meg, szögezi le, de nem nyugszik, míg ki nem derül az igazság. Furcsállja azt is, hogy a 8 millió forintos tartozáson túl semmi sem került elő a hagyatéki ügyben sem – írja az Új Ász.

Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő tavaly húsvétkor, nagypénteken hunyt el. Egy barátja talált rá Batiz András lakásában, a budapesti Andrássy úton. A férfi mindössze 37 éves volt, a rendőrség megállapítása szerint önkezével vetett véget az életének. Szülei ebben sosem hittek.

Nem olyan típusnak ismerték ugyanis Dávidot, aki ilyet tenne. Különösen, hogy haláláig támogatta anyagilag édesanyját és édesapját, és azóta meglehetősen szerény körülmények között, egyik napról a másikra élnek. Ráadásul 8 millió forintos adósság szállhat rájuk a hagyatékkal.

A hagyatéki tárgyaláson kiderült, a volt kormányszóvivőnek 8 millió forintos adóssága van, amit, ha az örökséget a szülők átveszik, nekik kell fizetniük.

A gyászoló anya nagyon furcsának találja, hogy hagyatéki és a rendőrségi papírok szerint Daróczinak sem lakása, sem autója, se laptopja, sőt még telefonja sem volt. Mindezt nehezen tudja elhinni, és az sem érthető számára, hogyan kaphatott hitelt a fia, ha nem volt elvileg semmije.

Ica néni magánnyomozásba kezdett, és pár hónappal ezelőtt a bizonyítékokat Orbán Viktornak és a Belügyminisztériumnak is elküldte – ekkor kért először újabb nyomozást fia halála ügyében.

Az idős asszony attól sem fél, hogy baja esik – Tavaly novemberben a nyílt utcán felpofozta valaki, mondván, nem képes felfogni, hogy a fia öngyilkos lett. Más valaki az ajtaját is megpiszkálta akkor éjjel.

Daróczi Dávid édesanyja szerint még egy kulcscsomó volt a lakáshoz, melyben él. Ez a fiánál volt, az autójában tartotta. Rejtélyes módon azonban eltűnt, ahogyan Dávid szennyese is.

Ica néni és Choli Daróczi József, Dávid édesapja egyébként a hagyatéki tárgyalást követően több céget megneveztek, melyekben lehet pénze a fiuknak. Ennek vizsgálata is elkezdődött.

Daróczi Dávid szülei küzdenek – apja kórházba is került
forrás:ma.hu

Leave a Reply 312 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: