< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Szandi barátja: Gigi őslényként viselkedik

| Mobile | RSS

Szandi barátja: Gigi őslényként viselkedik

Gigi bosszúja: Kopaszra nyírlak, Szandika!

A Való Világ villa csinos hugicája azt tanácsolja Szandikának, ne is csomagoljon ki, ha ő tér vissza a párbajról, mert felesleges – úgyis kicsinálja, sőt, kopaszra fogja nyírni!

Szandika Bécire tette a zöld kendőt képgaléria

Alaposan felkorbácsolta az indulatokat Szandika azzal, hogy bár úgy tett, mintha VV Éva lenne a kiszemeltje ellenfélnek a Való Világ következő párbajára, mégis Bécire tette a kendőt.

Barátai, akik azért tették rá a jelet, hogy Évát kivihesse a párbajjal, úgy érzik, Szandi átverte őket. Gigi, Béci testvére bosszút esküdött: megígérte a plasztikcicának, ha kiviszi Bécit és a fiú kinn marad, ő se nagyon csomagoljon ki visszatérésekor, mert távozásra fogja sarkallni: kicsinálja, és kopaszra nyírja!

Szandika barátja, Sanyi szerint most mutatkozik meg, milyen valójában Gigi és Béci, ha szorul a nyakuk körül a hurok, nem fogják vissza magukat. Gigi szerinte őslényként viselkedik. A testvérek édesanyja fel van háborodva, úgy véli, a rasszista kijelentéseket tevők magukat minősítik. Azelőtt sosem találkoztak ilyen megnyilvánulásokkal – írja az Új Ász.

Szandika mindenesetre nagyot csavart a dolgokon, amikor kijátszva a többieket Béci jelölte meg ellenfeléül. A fiú egyszer már győztesen tért vissza a Való Világ villába, VV Olivért ejtette ki.

A plasztikcica a saját kiesésére játszik, különben nem egy ilyen emberre tette volna a jelet. Gigi már a kihívás előtt sem titkolta véleményét, miszerint ha Szandika Bécit viszi párbajra, kikészíti őt.

Neki bevallotta a szőkeség a nyugiszobában, hogy a testvérét készül kihívni. Gigi teljesen kiakadt.

A Rácz-testvérek szülei egyébként abban bíznak, hogy fiuk tér ismét vissza győztesen a párbajról. Béci édesapja az Olivérrel való csata után is azt mondta, az eredmények magukért beszéltek.

Sanyi, Szandika barátja szerint pedig Béci és Gigi maguk előtt tolják a plasztikcicát, hogy saját győzelmüket elősegítsék.

A VV Olivér és Béci közt zajlott párbajon azonban olyan feszült volt a hangulat, hogy a rendbontás csak a biztonsági emberek miatt nem történt. Gigi és Béci családját zaklatták, lecigányozták, anyukájuk sírva sietett ki a stúdióból.

Béci párja, Adrienn is zaklatásnak van kitéve. A lány nemrég elárulta, már a buszon is lecigányozzák a párja származása miatt. Néha az utcára sem mehet ki anélkül, hogy ne zaklatná valaki.

Így taktikázott Szandika!
forrás:ma.hu

Leave a Reply 402 megnézve, 1 alkalommal mai nap |