< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Nem kegyelmez a vörös démon Hajdúnak Claudia megfenyegette Hajdú Pétert

| Mobile | RSS

Nem kegyelmez a vörös démon Hajdúnak Claudia megfenyegette Hajdú Pétert

2011. március 24. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Nem újkeletű a feszültség Liptai Claudia és Hajdú Péter között, de most nyílt színen fognak összecsapni: a Nagy Duett versenyzője semmi jóra nem számíthat a műsorvezetőtől.


Amikor Liptai Claudia tavaly áprilisban elveszítette szerelmét, Daróczi Dávid ex-kormányszóvivőt, akkor Hajdú Péter alaposan a lelkébe gyalogolt. Ráadásul nem is szemtől szemben hangzottak el a bántó mondatok, hanem a Frizbiben vendégként meghívott Choli bácsi, Daróczi édesapja tett néhány megjegyzést a tv2 műsorvezetőnőjére, amiket később Hajdú sem tisztázott.

Bár korábban sem volt köztük barátság, azóta kifejezetten ellenséges a viszony, és amikor csak tehetik, osztják egymást rendesen, a képernyőn keresztül rendszeresen hangzik el egy-egy jól irányzott célzás a másik fél felé.

Fotó: tv2

Most végre szembekerültek egymással, Claudia és Majka a tv2 új celebvetélkedője, a Nagy Duett műsorvezetőjeként kapott meghívást a Frizbi stúdiójába. Az új műsorban ismert énekesek és szintén ismert, ám az énekléshez kevésbé konyító közszereplők fognak párosával versenyezni.

Hajdú párja a 80-as és 90-es évek nagy kedvence, Zoltán Erika lesz, bár ha hinni lehet a műsorvezetőnek, hangjával tűz esetén evakuálni lehetne, ezért rejtély, miért vállalta el a szereplést, de hamarosan megtudjuk az igazat.

Claudia viszont már jó előre beharangozta, hogy Hajdú semmi jóra nem számíthat a műsorban, részrehajlásról biztosan nem lesz szó, és ha tényleg olyan a hangja, mint állítja, akkor újabb támadási felületeket ad a vörös démonnak.

De Hajdú az Új Ászban visszavágott neki, a következőket üzente: “Én csak énekelni nem tudok, beszélni igen, nem dalban fogok reagálni, ha annak szükségét érzem.”
forrás:ma.hu

Leave a Reply 618 megnézve, 1 alkalommal mai nap |