< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: BM OKF – Áramszolgáltatói együttműködés a fogyasztók érdekében

| Mobile | RSS

BM OKF – Áramszolgáltatói együttműködés a fogyasztók érdekében

2011. március 25. | hozzászólás | Katasztófavédelem

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a hazai áramszolgáltatók szakemberei a mai megbeszélésen értékelték a lakossági áramellátás biztonságának növelése érdekében a 2010. novemberben megkötött együttműködési megállapodásban megfogalmazott célok, feladatok teljesülését.
Az együttműködésnek köszönhetően az áramkimaradások száma minimálisra csökkent. A két esetben bekövetkezett, hó okozta részleges szolgáltatás-kimaradásokat az áramszolgáltatók haladéktalanul megszüntették. Az elhárítás során a szolgáltatók és a BM OKF együttműködése eredményesnek bizonyult, a katasztrófavédelem és az elosztók munkáját a gyorsaság és a hatékonyság jellemezte, ezért a szolgáltatásokat a korábbiakhoz képest kevesebb idő alatt állították vissza. A felek közötti együttműködés előnyeit tehát igen rövid idő alatt megtapasztalhatta a lakosság.

A találkozó zárásaként a jelenlévő szakemberek megállapították, hogy a megállapodás céljai teljesülnek, a magasabb szintű együttműködés eredményeként a 2010/2011. tél időszakában a katasztrófavédelem és az áramszolgáltatók közötti munka szervezettebben zajlott. A közeljövő feladata a szervezetek közötti kommunikáció további fejlesztése, a rendelkezésre álló technikai eszközök hatékonyabb felhasználását elősegítő adatbank térinformatikai megjelenítése, alkalmazása.
forrás:BM OKF

Leave a Reply 313 megnézve, 1 alkalommal mai nap |