< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Interjú közben sírta el magát Hajdú Péter

| Mobile | RSS

Interjú közben sírta el magát Hajdú Péter

2011. március 25. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A műsorvezető meglepő őszinteséggel vallott a szorongásáról, a családjáról és egy eddig el nem mondott tragédiáról.

Eddig soha nem hallott titkokat is elárult magáról a Playboy-nak adott interjújában Hajdú Péter. A Frizbi házigazdája szerint még soha nem készült vele ennyire őszinte és mélyreható interjú, amit az is bizonyít, hogy közben még a könnyei is eleredtek.
Hajdu Péter

“Alapvetően az a problémám a bulvár újságok interjúival, hogy mindig egy kaptafára mennek és gyakorlatilag ezeket a cikkeket, ha valaki kicsit utánam néz az interneten, akkor a jelenlétem nélkül is meg tudja írni. Ez viszont egy olyan interjú volt, ahol láttam az érdeklődést Pantl Péteren és olyan dolgokat meséltem el a családomról, az első szerelmemről, az édesapámról való kapcsolatomról, amiket még sehol, senkinek. Egyszer el is sírtam magam, nagyon őszinte beszélgetés volt, ilyen mélyinterjút még nem adtam senkinek eddig” – mesélte a stop.hu-nak Hajdú, aki a nyuszis magazin főszerkesztője szerint egy egészen új oldalát mutatta meg a beszélgetés során.

Őszintén beszélt például egy eddig el nem mondott tragédiáról is, emellett pedig azt is bevallotta: volt idő, amikor saját maga generált híreket életéről, hogy neve bekerüljön a bulvárlapokba.

forrás: hiradó.hu/Forrás: stop.hu

Leave a Reply 835 megnézve, 1 alkalommal mai nap |