< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Magyar-holland: tiszteli a magyar csapatot, de győzni szeretne a holland együttes

| Mobile | RSS

Magyar-holland: tiszteli a magyar csapatot, de győzni szeretne a holland együttes

2011. március 26. | hozzászólás | Sport

Tiszteli a magyar csapatot, de győzni szeretne a péntek esti labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn Bert van Marwijk, a világbajnoki ezüstérmes holland együttes szövetségi kapitánya. A szakvezető a csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, mindig is tisztában volt azzal, hogy a magyar egy futballnemzet, még azzal együtt is, ha az elmúlt évtizedekben a komoly eredmények elmaradtak. “Riválisunk a legutóbbi három Eb-selejtezőjén nyert, ezért biztos vagyok benne, hogy meg fog izzasztani minket. Mi azonban magabiztosak vagyunk, eddig is minden mérkőzést meg akartunk nyerni” – mondta Van Marwijk.

A kapitány kérdésre válaszolva azt mondta: a magyar játékosok közül senkire sem fordítanak különös figyelmet, legfontosabb, hogy csapatként jobban teljesítsenek, mint a házigazdák.

“Számunkra különös jelentőségű a pénteki találkozó, mert nagyszerű győzelmi sorozat van mögöttünk, s most nem szabad kiengednünk” – fogalmazott.

Van Marwijk hozzátette: nem okozott nagy problémát, hogy meghatározó játékosai közül többen is – Arjen Robben, Mark van Bommel, Maarten Stekelenburg – sérülés miatt kiestek, a futballban ugyanis ez gyakran előfordul.

forrás:MTI

Leave a Reply 312 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: