< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Együtt mutatkozott a pár a pesti belvárosban Andy Vajna már nem titkolja Damu Roland volt barátnőjét

| Mobile | RSS

Együtt mutatkozott a pár a pesti belvárosban Andy Vajna már nem titkolja Damu Roland volt barátnőjét

2011. március 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Igen nagy meglepetést okozott a minap Andy Vajna Budapesten: egy belvárosi szórakozóhelyen együtt mutatkozott Damu Roland volt barátnőjével, Tímeával. Nem is hozta őket zavarba a közönség.

Andy Vajna neves filmproducer és Damu Roland színész egykori barátnője, Tímea – akivel botrányos körülmények között szakítottak -, együtt jelent meg a Gödör nevű szórakozóhelyen kedd este a fővárosban. Az On The Spot nevű rendezvényre érkeztek együtt, Vajna magabiztosan viselkedett, látszólag nem zavarta a párost a nagy nyilvánosság.

Úgy hírlik, szilveszter óta együtt vannak, korábban is látták már őket együtt, a berlini filmfesztiválon, míg Szorcsik Viki színésznő egyik közösségi portálon tudatta, hogy Vajna és Tímea egy autóban utaztak. Ők továbbra is hallgatnak, de ez nem csoda, hiszen a producer és jelenleg filmszakma megújításáért felelős kormánybiztos sosem beszélt a kapcsolatairól – adta hírül az Új Ász.
Képek itt! – Tímea korábban, a Tv2 műsorában – Fotó: tv2

A csinos Tímeát Damu Roland korábbi barátnőjeként ismerhette meg a nagyközönség. Két évvel ezelőtt dúlt a szerelem a színész és Timi között, a kapcsolatuk azonban csúnya véget ért.

Tavaly novemberben ugyanis a lány azzal vádolta meg Damut, hogy a sztár angyalföldi lakásán bántalmazta őt, nemi erőszak és súlyos testi sértés miatt tett feljelentést ellene a rendőrségen. A színészt előzetes letartóztatásba helyezték és két héten át börtönben ült.

A színésztől a történtek miatt elfordult a munkaadója, a TV2: miközben az előzetes letartóztatásban ült, kiküldték neki a felmondást.

Damu Rolandot két hét után kiengedték a börtönből – a vádakat kezdettől fogva tagadta, panasszal élt a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen. Részletes vallomásában “egyértelművé tette”, hogy ártatlan, poligráfos vizsgálatot is kért, mely azt mutatta, hogy igazat beszél.

Ennek szerepe volt abban, hogy kiengedték a börtönből – a rendőrség sem talált erőszakos közösülésre vagy súlyos testi sértésre utaló nyomot.

A történtek óta egyébként Tímea nem jogerősen 2 évet kapott, mert a bíróság embercsempészet vádjában bűnösnek találta. A lány ugyanis 2009 őszén személyi igazolványát és útlevelét átadta egy barátnőjének, hogy ő menjen ki helyette egy fotózásra Marokkóba.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 1227 megnézve, 1 alkalommal mai nap |