< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Megalázó, hogy percembereket tettek sztárrá Dopeman osztja a villalakókat: “Véglények és primitívek”

| Mobile | RSS

Megalázó, hogy percembereket tettek sztárrá Dopeman osztja a villalakókat: “Véglények és primitívek”

2011. április 15. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Bár a villalakók már elkészítették saját dalaikat, Dopeman kívülállóként megírta a Villarap 2011-es verzióját. Igaz, ez nem a legszebb színben tünteti fel a lakókat, de a rapper nem szégyelli.

Sok mindent lehet mondani Dopeman idei Villarap-jére, csak azt nem, hogy jó színben tünteti fel akár a lakókat, akár az egész műsort. Osztja őket rendesen, ahogy az egy igazi gettórapperhez illik, ám nem fél a következményektől, mert ahogy azt a Tabu TV című internetes sztártévének elmondta, a szöveg “támadhatatlan és csak az igazat tartalmazza”.

De mik ezek pontosan? Nézzük sorjában!

“Izgatottan lesik, mikor döfik már a Gigit”,
“könnyen lesz itt az Alekoszból nyerő, mert a bolondok közt a félkegyelmű a menő”,
Szandika “meztelenül tombol pár alkoholos pohár után”,
Jerzyt egyszerűen lebuzizza, Éváról mint a női nem anyjáról beszél és nem érti, “az Ádámból az hogyan csinált köcsögöt”.

Béciről sincs túl jó véleménnyel, aki szerinte csak Majkát másolja és azokkal a szövegekkel hódít, amit évek alatt összeszedegetett a CD-kről, ami meg Anikót illeti, azt a ma.hu képernyője sem viseli el.

A Villarap korábbi verzióját Dopeman még Majkával, az első ValóVilág szereplőjével készítette el, ezt dolgozta át az új szereplőknek megfelelően, bár ezidáig Gigi, aki a megnevezett versenyzők közül már kívül van a villán, nem kommentálta a szöveget.

Annál inkább magyarázta Dopeman, aki a Tabu TV videójában még egy lapáttal rátett a már előadott véleményére: “Alekosz ezen véglények társaságában tulajdonképpen a legemberibb tényező, de azért nem felejteném el azt, hogy maximum nyolc begyakorolt körmondat birtokában próbálja csak magát hozni.

Persze mindez nem nehéz, mert a többiek olyan szintű primitívséggel vannak megáldva, hogy ez őt egyfajta Pallasz Athéné magasságban tünteti föl.”

Jól tudjuk, szólásszabadság van, Dopemannek se tilthatja meg senki, hogy véleményt mondjon az általa percembereknek titulált résztvevőkről, arra azonban kíváncsiak leszünk, hogy vajon az érintettek hogyan reagálnak, ha meghallják a róluk szóló nem épp dicsérő ódát.

És a slusszpoén? Dopeman bevallotta, mindezek ellenére “van az a pénz”, amiért ő maga is beköltözne a luxusbörtönbe!
forrás:webbulvár

Leave a Reply 264 megnézve, 1 alkalommal mai nap |