< Böngészés > Főoldal / Nav / Blog article: SAJTÓKÖZLEMÉNY Földalatti varrodát lepleztek le

| Mobile | RSS

SAJTÓKÖZLEMÉNY Földalatti varrodát lepleztek le

2011. április 17. | 10 hozzászólás | Nav

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal Bevetési Főigazgatóság munkatársai a napokban ellenőrzést tartottak Budapesten, a Ganz- Mávag területén.

A pénzügyőrök átvizsgálták az üzleteket raktárakat és a pince rendszert is. A pincében a NAV munkatársai felfigyeltek egy helyiségre, melynek lemezajtajának résein betekintve jól látható volt, hogy ott védett márkajelzéssel ellátott ruházati termékeket tárolnak. A pénzügyőrök bejutottak a helyiségbe, ahol nagy mennyiségű Adidas, Nike, Lacoste, Puma márkajelzéssel ellátott hamis sportruházati terméket találtak. A helyszínen a pénzügyőrök megtalálták a felsorolt márkajelzések címkéit, illetve 2 darab varrógépet.

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal a közel 5 millió forint értékű 888 db. ruhaneműt, a 20.507 db. márkajelzést és feliratokat tartalmazó nyakcímkét, valamint a varrógépeket lefoglalta, és ismeretlen tettes ellen iparvédelmi jogok megsértése, illetve áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított.

A felderítésről készített videofelvétel – előzetes regisztrációt követően – letölthető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal médiaszerveréről! (http://media.vam.gov.hu/media)

Suller György Attila őrnagy

vám- és jövedéki szóvivő

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Sajtó- és Kommunikációs Főosztály

(+36-30/9-644-827)

Leave a Reply 479 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: