< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Szabó Zsófi: Vadon Jani fogja meg a fenekemet!

| Mobile | RSS

Szabó Zsófi: Vadon Jani fogja meg a fenekemet!

2011. április 24. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Szabó Zsófi energiabombaként robbant be a szerkesztőségbe, majd mesélni kezdett költözésről, pasikról, és arról, hogy nem bánt meg egyetlen kínos pillanatot sem. Hallgatva őt, az ember önkéntelenül elcsodálkozik: végre egy ember, akiből őszintén dőlnek a szavak.
r

Nemrégiben kiborultál, amikor Vadon Jani a súlyoddal viccelődött. Ennyire érzékeny lennél?

Szabó Zsófi összetört
Szabó Zsófi odavan Kökény Attiláért

Szabó Zsófi: Az igazságtalanság fáj. Sportos alkatom van, és teszek is érte, hogy megmaradjon: naponta edzek vagy lovagolok. Képzelem, ilyen megjegyzések hallatán mit érezhetnek azok a lányok, akiknek tényleg gondjuk van a testsúlyukkal. Én sem mondom Janinak, hogy egy gonosz kis törpe. Egyébként pedig fogja meg a fenekemet, érezze, milyen feszes!

Feltételezem, él majd a lehetőséggel. Vigasztalhat, hogy független nő lettél. Milyen érzés volt kiköltözni a szülői házból?

Áh, ez már a 11. költözésem, ha jól számolom. Először 17 évesen mentem el otthonról egy pasi miatt, aztán jött Németország, egykis albérletezés, Ausztria, egy másik pasi és a többi és a többi. Jó dolgom volt otthon, de aztán elgondolkoztam, hogy 22 éves vagyok, mégis úgy élek, mint 16 éves koromban. Normális, hogy az anyukám mos, főz rám, megkérdezi, hogy hova megyek és mikor jövök haza? Valószínűleg nem. Kivettem egy kis albérletet a város közepén, és nagyon élvezem a függetlenséget.

Minden szereplést bevállalsz, legyen szó randis műsorról vagy megalázó feladatokról?

Az Édes négyes forgatása előtt elmondtam, hogy hol a határ, és ezt tiszteletben is tartották. Bevállalós lány vagyok, huszonévesen egy kis csókolózással nincsen szerintem semmi gond. A fiúk nem tetszettek, szükségem volt minden színésznői képességemre, hogy működjön a műsor. Az Ezek megőrültek!-ben nekünk még vicces felada­taink voltak, jókat nevettünk rajtuk. A TV2 az én kenyéradóm, ha ők azt mondják, valamit vállaljak el, mert jót tesz nekem, akkor megbízom bennük.

Semmit sem bántál meg?

Nem. Emlékszem, hogy egy nap a Tények végén Várkonyi Andrea bejelentette, hogy most az Édes négyes következik Szabó Zsófival. Jött a műsor, amit az Aktív követett egy velem készült jó hosszú interjúval, majd a Jóban Rosszban. Akkor még csak 21 éves voltam. Hány hasonló korú ember mondhatja el magáról, hogy három órán keresztül volt képernyőn egy országos kereskedelmi adón? Különösen úgy, hogy közben nem vagyok senkinek a babája, és édesapám sincs olyan helyzetben, hogy hátszelet adjon nekem.

Hogy van az édesapád?

Fizikailag szerencsére nagyon erős, szellemileg változó, megérzi az időjárási frontokat.
Apa és lánya. Zsófi büszke az édesapjára, Szabó Gyulára

Soha nem volt nyomasztó az ő hírneve?

Más színészgyerekek meg­próbálnak szabadulni a szüleik árnyékából, engem azon­ban ez soha nem zavart. Szerintem szereztem ma­gamnak saját nevet a szak­mában, de bár­mek­kora si­kerem is van, édes­apámra vagyok a legbüszkébb a világon. Nem tudok annál szebbet elképzelni, mint hogy Szabó Gyula lányaként emlegetnek.

Nézi a műsoraidat?

Nem, de tisztában van vele, hogy mi történik körülöttem. Fontos számomra a példája. Azt is miatta döntöttem el, hogy nem fogok kizárólag a színházra koncentrálni. Színházban játszani csodálatos dolog, de felkophat tőle az ember álla. Ha apám nem lenne a Nemzet Színésze, most éheznénk.

Névjegy

Szabó Zsófia, Szabó Gyula Kossuth-díjas színművész lánya Orosházán született 1988. szeptember 22-én.

Főiskolai tanulmányait a Kodolányi János Főiskolán végzi.

Kedvenc filmje: Fekete hattyú

Kedvenc étele: ráksaláta

Kedvenc zenéje: Puskás Petitől a Holdfény

Sok irigyed van?

Kétféleképpen viszonyul­nak hozzám az emberek. Többségük szeret: a Jóban Rosszban stúdiójában is mindenkivel baráti a viszonyom. Aztán persze vannak azok, akik irigylik a sikereimet, de velük nem foglalkozom. Inkább legyen ezer irigyem, mint egyetlen sajnálóm. Hogy kiből lesz sztár, kisugárzás és vidámság kérdése. Senki sem akar örökké negatív, depressziós embereket nézni.

Liptai Claudiával milyen a kapcsolatod?

Claudia kevés embert enged magához közel, de engem szeret. Emlékszem, az első mokkás beszélgetésem is vele volt: a felhőkig emelt engem. Számomra Claudia több mint kolléga: példakép. Mélységesen tisztelem a munkásságát. Ami pedig a magánéletét illeti, nos, azt gondolom, hogy aki a médiában dolgozik, annak bizony a magánéletét fel kell áldoznia.

Vannak még példaképeid?

Ott van például Földesi Margit, akit tízéves korom óta ismerek, heti három alkalommal találkoztunk, részben ő nevelt fel. Mégsem hívtam fel most, amikor meghalt az édesanyja, Komlós Juci. Gyerekkorom óta attól rettegek, hogy meghal az édesapám: biztosan nem tudnék ebben a helyzetben mit kezdeni a részvétnyilvánításokkal. Szükség van arra, hogy leteljen a gyász időszaka. Ezúton is puszilom Margitot, remélem, jobban van.

Váltsunk kellemesebb témára: sehol egy pasi a láthatáron?

Még csak nem is randizom senkivel. A szerelem mindig úgy ért, mint a villámcsapás. Megláttuk egymást, és én tudtam, ő is tudta, hogy kellünk egymásnak.
forrás:blikk.hu

Leave a Reply 879 megnézve, 1 alkalommal mai nap |