< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Izgatottan készül a három finalista a végső összecsapásra, ám váratlan újdonságról libbent fel a lepel: a műsor legvégén mégis már csak ketten izgulhatnak, hogy kinek a neve fog elhangozni!

| Mobile | RSS

Izgatottan készül a három finalista a végső összecsapásra, ám váratlan újdonságról libbent fel a lepel: a műsor legvégén mégis már csak ketten izgulhatnak, hogy kinek a neve fog elhangozni!

Nagyszabású fináléra számíthatnak a ValóVilág rajongói, ám számos újdonság is megjelenik az élő adásban a korábbi párbajokhoz képest. A három finalista közül ugyanis az utolsó percekben már csak ketten reménykedhetnek abban, hogy a tegnap körbejárt lakás és a kipróbált autó az ő kezükbe kerül.

Igaz, eddig is mindig kettesével indultak a versenyzők a párbajokon is, ezért végső soron az utolsó összecsapást ehhez hasonlóan szeretnék lebonyolítani. Csak a műsor feléig lehet egyformán szavazni Évára, Alekoszra és Jerzyre, ott pedig egy rövid időre megáll a szavazás, összesítik az eredményeket, és a harmadik helyen álló finalista elköszön a győzelem esélyétől.

A maradék két versenyző sem követheti sokáig tovább az események alakulását, mert miután a szavazatok küldése újra megindul, de már csak két névre, ők visszamennek a villába. Ott kell várniuk arra a pillanatra, amikor Sebestyén Balázs bejelentkezik hozzájuk, immár tényleg utoljára, és kimondja annak a nevét, aki a ház és az autó mellé egy éven keresztül havi 1 millió forintot is kap.

Az addig összegyűlt szavazatok sem vesznek el, ugyanúgy beleszámítanak a végső eredménybe, így nagyon sokat számít nemcsak az utolsó fél órában, de addig is, hogy kire hogyan szavaznak a rajongóik.

Közben pedig a nézők sem fognak unatkozni, az utolsó showban hiába a három finalistáé a főszerep, azért jut még babér jónéhány sztárnak is, sok más fellépő mellett találkozhatunk Tóth Gabival, Ádok Zolival, Király L. Norbival és Vastag Csabával is – adta hírül az Új Ász
forrás:ma.hu

Leave a Reply 251 megnézve, 1 alkalommal mai nap |