< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Fekáliával kenték be a pécsi városházát, a kamera rögzítette Egy helyi klubból távozó vendég volt az elkövető.

| Mobile | RSS

Fekáliával kenték be a pécsi városházát, a kamera rögzítette Egy helyi klubból távozó vendég volt az elkövető.

Fekáliával kente be a pécsi városházát valaki péntek hajnalban. Az esetet kamera is rögzítette. A felvételen az látszik, ahogy valaki kisétál egy belvárosi klub személyzeti bejáratán és saját fekáliáját helyezi el a pécsi városháza lépcsőjén, majd szétkeni azt.

Az esetről a klub facebook oldalán az alábbi bejegyzés olvasható: Kérek mindenkit, együtt köszönjük meg annak demens, korlátolt idiótának a tevékenységét, aki tegnap zárás előtt a backstage udvarra nyíló bejáratán át elhagyta a klubot, elsétált a városháza lépcsőjéhez, …., majd, mintha ez még nem lenne elég, fel is kente a falra.

Gondolom mondanom sem kell, az udvarból egyszer és mindenkorra ki vagyunk tiltva, úgyhogy ezentúl a zenekarok az utcáról hordhatják be a cuccaikat – olvasható az Inferno Music Club oldalán.

A városházánál megvonták ugyanis a behajtási engedélyt a klubtól, a zenészeknek ezentúl a közönség által használt bejáraton kell pakolniuk, mely jócskán megnehezíti a koncertek előkészületét. Az “eset” a csütörtöki buli végén, péntek hajnal négy körül történt. A felvételeket látták már, és a hivatal munkatársai nagy erőkkel dolgoznak, hogy le tudják menteni a rögzített képeket. Ha sikerül, feltehetően be tudják azonosítani a részeg “vendéget”.

A bizonyítékot -, ahogy az a facebook kiírásban is szerepel- a zenészek elé tárják, hogy mindenki tudja kinek köszönhetik a szigorításokat.
FH
forrás:atv

Leave a Reply 291 megnézve, 1 alkalommal mai nap |