< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Hadjárat Wolf Kati ellen

| Mobile | RSS

Hadjárat Wolf Kati ellen

2011. május 14. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Ha hinni lehet a nemzetközi előrejelzéseknek, valóságos csoda is történhet ma este a düsseldorfi Spirit Arénában, Wolf Kati (36) ugyanis akár meg is nyerheti az 56. Eurovíziós Dalfesztivált.

A magyar énekesnő egyre népszerűbb, a csütörtöki, második elődöntő alatt, a BBC élő adásban kérdezte a versenyzőkről, így nem csoda, hogy az ellene induló negatív kampány is egyre erősebb.
Visszaszámlálás. Wolf Kati szőke fürtjeit kezelésbe veszi a fodrász, hogy tökéletes legyen

Főleg a német lapok támadják őt, a Spiegel egyenesen azt írta, hogy Kati úgy néz ki, mint egy transzvesztita. A mi lányunk azonban csak mosolyog ezen. – Ez jó jel, mert azt jelenti, hogy tartanak tőlünk, hogy esélyesnek tartják a produkciót. Nem foglalkoznának velünk, ha nem így lenne – vélekedett Kati, akinek pénteken is úgy kellett teljesítenie, mintha a ma esti döntőben lenne.

Szombaton eldől, ki viszi el a pálmát Düsseldorfban. Kati már a németeknél is sztár
Pezsgővel ünnepelték Wolf Kati sikerét
Eurovízió: Wolf Kati beénekelte magát a döntőbe
– Péntek délután sajtónyilvános kamerapróba volt, ezért sminkben és ruhában lépünk színpadra, az esti pedig két szempontból is fontos. Először is ez alapján pontoz a zsűri minden egyes országban, ami az eredmény felét teszi ki, ráadásul ezt fel is veszik, hogy ha bármi probléma adódna ma este, legyen egy show, amelyet le tudnak vetíteni – árulta el Kati, aki a negatív német sajtóvélemények ellenére továbbra is vezet a népszerűségi listán.

A résztvevő 43 ország rajongói klubjainak összesített előzetes szavazásán toronymagasan vezet mint potenciális nyertes, 30 országban 12 pontot kapott, de más független oldalakon is szinte mindenhol arra tippelnek, hogy jövőre Budapest ad otthont az Eurovíziós Dalfesztiválnak. Szóval hiába minden csúfolódás és kritika a Spiegel vagy a Stern című lapok részéről, Wolf Kati nyugodt, és úgy gondolja, mindent megtett azért, hogy a lehető legjobbat nyújtsa.

Persze nem lesz egy könnyű menet a ma esti, hiszen a sorsolásnak „köszönhetően” szinte az összes esélyesnek és komoly konkurenciának tartott előadó Kati előtt vagy közvetlen utána lép színpadra. – Én jónak tartom az ötödik helyet, így legalább hamar túl leszek rajta. A várakozás ugyanis megőrjít!

forrás:blikk/Bajkó Panka

Leave a Reply 522 megnézve, 1 alkalommal mai nap |