< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: A legkeményebb ügyvédeket küldik harcba Lázárék ötlete ellen Nem hátrálnak a rendvédelmisek //Les avocats sont envoyés au combat le plus dur contre l’idée de Lazare Ne donne pas le rendvédelmisek

| Mobile | RSS

A legkeményebb ügyvédeket küldik harcba Lázárék ötlete ellen Nem hátrálnak a rendvédelmisek //Les avocats sont envoyés au combat le plus dur contre l’idée de Lazare Ne donne pas le rendvédelmisek

2011. május 16. | hozzászólás | Közélet

Rendkívüli bizottsági ülést hívott össze a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének (FRDÉSZ) elnöke azután, hogy Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője és Balsai István fideszes képviselő olyan alkotmánymódosító javaslatot nyújtott be, amellyel akár meg is szüntethető a korhatárnál fiatalabban visszavonult nyugdíjasok ellátása.
A javaslat értelmében a nyugdíjkorhatárt el nem ért nyugdíjasok járandóságát át lehetne alakítani, csökkenteni lehetne, illetve a kedvezménnyel nyugdíjba vonultakat vissza lehetne téríteni a szolgálatba. Ez főleg a fegyveres testületektől korengedményesen nyugdíjba vonultakra vonatkozhat.

Kónya Péter elmondta, hétfőn délután egy órakor kezdődik az általa összehívott rendkívüli szakszervezeti bizottsági ülés, ahol döntenek a további lépésekről. Mint fogalmazott, „meghátrálni nem fogunk!”.

Közben az FRDÉSZ felhívást tett közzé: arra kérik az embereket, hogy ne az „alibi kérdésekre” válaszoljanak azon a szociális kérdőíven, amelyet a kormány hamarosan minden magyar állampolgárnak ki fog postázni, hanem az ingyenesen visszaküldhető válaszborítékba tegyék bele Schmitt Pál „garancialevelét”, Lázár János egy nyugdíjakkal kapcsolatos nyilatkozatát és a Hivatásunk Védelmében című listát, amely 8 pontban foglalja össze az érdekvédők követeléseit.

Schmitt Pál 2010. január 20-án, a Fidesz nevében kiadott egy úgynevezett Garancialevelet, amelyben a jelenlegi köztársasági elnök (a Fidesz nevében) garanciát vállalt arra, hogy kormányzásuk alatt megvédik a nyugdíjakat.

Lázár János 2007. szeptember 21-én úgy nyilatkozott: ,,A Fidesz a szolgálati jogviszony olyan módosítását nem támogatja, aminek eredményeképpen a rendvédelmi szerveknél és a honvédségnél dolgozók jogait csorbítanák.”

Eközben a Lázár–Balsai-féle alkotmánymódosító javaslat híre nyomán Facebook-szerveződés indult: nyugdíjas rendvédelmisek a szerzett jogaik elvétele elleni küzdelem részeként perközösséget alapítanának.

A Sorsunk 2011 elnevezésű oldalon található felhívás szerint a legjobb ügyvédeket bíznák meg, ha az érintett nyugdíjasok többsége csatlakozna egy perközösséghez. Ha a csatlakozók néhány ezer forinttal hozzájárulnának, akkor a megbízott ügyvédeknek jelentős sikerdíjat, illetve nyilvánosságot hozhatna az ügy. A perközösség ötletét a már régebben megalakult Egyenruhások jogaiért nevű oldal is hirdeti.
forrás:168 óra

Les avocats sont envoyés au combat le plus dur contre l’idée de Lazare
Ne donne pas le rendvédelmisek

réunion du comité extraordinaire avec les Forces armées et de police de la Fédération des travailleurs de la défense (FRDÉSZ) président après John Lazar, groupe parlementaire Fidesz du Fidesz et Stephen Balsa représentant a présenté une proposition de constitution, qui, même éliminés, le jeune korhatárnál retraités.
Selon la proposition, l’âge de la retraite n’a pas pris sa retraite rémunération due à développer, pourrait être réduit, et l’escompte serait remboursé à l’arrière à la retraite en service. Ceci est principalement dû aux organes armés se rapportent à la préretraite.

Peter Konya, a déclaré lundi à une heure dans l’après-midi pour commencer sa réunion extraordinaire du comité syndical où la décision sur la suite. Comme l’a dit, “Nous ne reculera pas”.

Bien que FRDÉSZ a publié un appel: demander aux gens de faire les «questions d’alibi» pour répondre à un questionnaire sur sociaux, que le gouvernement sera bientôt envoyé à tous les citoyens hongrois, mais peuvent être retournés gratuitement à tenir «garantie» válaszborítékba Schmitt, Lázár John est un relevé de pension et dans notre mission de protéger la liste des épisodes, ce qui est de 8 points de résumer les revendications des activités de plaidoyer.

Pal Schmitt, le 2010e Le 20 Janvier, délivré au nom de l’un des Fidesz a appelé la garantie, dont le président actuel de la République (au nom de la Fidesz) est garantie par le fait que les pensions sont protégés en vertu de leur gouvernance.

2007e John Lazar 21 septembre, a déclaré: «La relation du Fidesz, le service ne prend pas en charge l’amendement, qui a conduit les autorités de police de l’armée et dérogatoire aux droits des travailleurs.”

Pendant ce temps, réveillez le Lazare-Balsa projet de constitution de l’organisation nouvelles a été lancé Facebook: rendvédelmisek principal acquis les droits pour lutter contre les perközösséget retrait alapítanának.

Notre destin en 2011, appelé le site conformément à l’appel des meilleurs avocats de vous faire confiance, si la majorité des retraités à se joindre à un perközösséghez. Si les connecteurs aiderait quelques milliers de forints, les avocats responsables d’une commission de succès importants, et pourraient faire de la publicité à l’affaire. Perközösség L’idée du passé ont demandé que les droits établis en uniforme page est publiée.
Source: 168 heures

Leave a Reply 436 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: