< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Hirtelen halál, és félelemkeltő cigánydemográfia – parlamenti pp // Plötzlicher Tod und Angst cigánydemográfia – Parlamentarische pP

| Mobile | RSS

Hirtelen halál, és félelemkeltő cigánydemográfia – parlamenti pp // Plötzlicher Tod und Angst cigánydemográfia – Parlamentarische pP

2011. május 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Hirtelen halál, és félelemkeltő cigánydemográfia – parlamenti pp

Vona Gábor nyugdíjasok és cigányok lakta országot vizionál, és fújja a demográfiai riadókürtöt, az LMP szerint pedig jól befuccsolt a munkaerő-piaci kormányzati politika. És sportról is van szó, hiszen az nemzeti stratégiai ágazat.

14:34 Befagyott a kvóta

Fónagy János szerint 31,3 milliárd jut különböző zöld technológiákra, és azért csak ennyi, mert a korábbi kormányzat hibája miatt egyelőre leállt a széndioxidkvóta-értékesítés. A panelpályázatokra viszont bizton jut pénz – e célra már 2,5 milliárdot utalt a kormány.

14:32 Zöldre magyar!

Jávor Benedek nem érti, hogy miért nem a zöld gazdasági úton sétál ki a kormány a válságból, miért a múlt gazdaságát építi. AZ LMP-s honatya azt hányja a kormány szemére, hogy míg a klasszikus autós multikat 40 milliárddal segítette a kormány, addig egy hazai fejlesztésű elektromos autó reménybeli gyártójának Németországba kell mennie. Jávor arra kíváncsi, hogyha a kormány gazdaságpolitikája nem pörgeti fel kellően a gazdaságot, akkor végképp háttérbe szorulnak-e a zöld technológiák.

14:27 … vagy megszüntetjük

Ángyán József államtitkár sajnálja és érti a problémát, de ilyen az uniós támogatási rendszer, és az európai közösség tagjaként Magyarország csak azt döntheti el, hogy vagy így dotálja a gazdákat, vagy megszünteti a támogatási formát.

14:22 Szarvánál a támogatási rendszert

L. Simon László a körzete bikatartóinak szavát hozza, akik arról beszélnek, hogy igazságtalan a támogatási rendszer, mert míg egyesek a jószágok kevesebb mint fele után kapnak támogatását, mások viszont több támogatást kapnak, mint ahány barmuk van. Ugyanis a jelenlegi szabályozás a korábbi bázis alapján jár a támogatás – így azt most olyanok is igénybe vehetik, akiknek nincs is marhájuk. Azaz, kérdezte az Országgyűlés Kulturális és Sajtó Bizottságának elnöke, mikor passzol majd össze a támogatás és a tartott állatok száma.

14:18 Mindjárt lép

Cséfalvay Zoltán államtitkár szerint ha ilyen esetek történtek, és ezeket a károsultak prezentálták az illetékes hatóságoknak, akkor már zajlanak az ellenőrző eljárások. Ami Szász Károlyt illeti, ő 1997-ig dolgozott a kárhoztatott banknál, a PSZÁF pedig 2012-ben úgyis alaposan átvizsgálja az említett pénzintézetet.

14:15 Miért nem lép a PSZÁF?

A jobbikos Szilágyi képviselő az egyik nagybankot szidja, amelyik jelzálog- és vételi jogát kíméletlenül gyakorolja, veszi el a vállalatoktól az ingatlanokat (és apportálja őket saját cégébe), illetve visz csődbe vállalkozásokat. Ráadásul a jobbikos honatya szerint a bank munkatársai a segítség látszatát fenntartva húzzák az időt, majd amikor az ügyfél késedelembe esik, indulnak a kigyúrt kopaszok, hogy birtokba vegyék az ingatlanokat. A képviselő mindenesetre nem érti, hogy a PSZÁF vezetője, Szász Károly, miért nem lép – remélhetőleg nem azért, mert a PSZÁF-vezér egykor az adott banknak dolgozott.

14:10 A büfé nem itt van

Aztán Halász államtitkár elmagyarázza még, hogy nem a kiadások kurtítása miatt kell átalakítani a nyugdíjrendszert, hanem a társadalmi szolidaritás miatt. Mert az nem járja, hogy egy kommandós-verekedős világbajnokok egészségügyi okok miatt már nyugdíjba vonul. (Közben Kövér házelnök felhorgad, hogy a szocialisták a büfében érzik magukat, és az ülésteremben esznek, úgyhogy felszólítja az egyik MSZP-s honatyát, hogy tegye el a teásflakonját).

13:57 Mesterházy keze kell Navracsicsnak

Navracsics Tibor szerint csak a szocialisták világképébe fér bele, hogy a rendőrök lusták és csalók… (Erre az MSZP-frakció füttyögni kezd, de Navracsics megígéri, hogy végig fogja mondani, és rámordul a szocialistákra, hogy nem az Magyar Kommunista Párt taggyűlésén vannak, úgyhogy viselkedjenek.) Egyszóval Navracics szerint minden munkaképes emberre szükség van, hogy Magyarországot ki lehessen vezetni abból a helyzetből, ahova a szocialisták nyomták be. És bizony a közigazgatási miniszter szerint ehhez még Mesterházy két dolgos kezére is igényt tart a Fidesz.

13:51 600 ezer ember ellen

Mesterházy Attila az emberek véleményét tolmácsolva nem érti, miként vehet el szerzett jogokat visszamenőleg az állam, és miképp fordulhatott ekkorát a Fidesz. Ugyanis amikor a szocialista kormányok a jövőre vonatkoztatva nyúltak volna hozzá a renvdédelmis nyugdíjakhoz, akkor Lázár János és Demeter Ervin vállvetve ment szembe a szocialistákkal. Most viszont csalónak és lustának titulálja a kormány a rendvédelmiseket, így indokolva nyugdíjkedvezményeik elvételét. A kormányzat, vélekedett a szocialista pártelnök, most azt készíti elő, hogy összességében 600 ezer ember nyugdíjkedvezményét lehessen elvenni (legalábbis az erről szóló alkotmánymódosító javaslat mindenkire vonatkozik).

13:45 Mindenki országa

Navracsics Tibor szerint a sarkalatos törvények elfogadáskor megtartják az utóbbi 20 év jó tapasztalatait, mert a cél nem az, hogy győzelmet arasson a kormánypárt, hanem hogy Magyarország egy erős ország váljon, erős gazdasággal, erős közigazgatással, erős jóléttel. És a közigazgatási és igazságügyi miniszter szerint abban nincs vita, hogy mindenki egy jó Magyarországot akar, úgyhogy mindenki mondja el a véleményét.

13:40 Sugdosó szocialisták

Harrach Péter az alkotmány elfogadása után sorra kerülő sarkalatos törvényekről beszél, melyek tiszta és átlátható viszonyokat teremtenek majd a magyar világban – például a családtámogatások ügyében. A kereszténydemokrata politikus szerint ezek a törvények már csak azért is fontosak, mert nemzetközi figyelem övezi őket, többek között azért, mert a szocialista honatyák – noha ők is tagadhatatlanul itthoni képviselők – sugdosnak a nemzetközi véleményformálók fülébe. Ami a jogszabályokat illeti, például az egyházügyi törvényt, az nem lépi majd túl azokat a kereteket, melyek között 1996-ban Horn Gyula is mozgott. Úgyhogy Harrach szerint ezt minden képviselő nyugodt szívvel támogathatja.

13:32 Sporttal a táppénz ellen

Czene Attila államtitkár hosszan igenel, és egy kicsit bővebben adja elő, amit Bánki képviselő mondott.

13:32 Sporttal a táppénz ellen

Bánki Erik arról beszél, hogy kiemelt, stratégiai ágazat a sport, úgyhogy a kabinet visszaadja azt az 1 milliárdot a sportnak, amit még a Bajnai-kormány vett el. Ezenkívül a kormány egy egycsatornás, átlátható sportfinanszírozási rendszert vezet be, illetve számos döntési jogot – amit még a Gyurcsány-kormány vont magához – a kabinet most visszaad egyes civil testületeknek. Hogy ez mit jelent, azt pontosan nem tudni, annyi biztos, hogy míg eddig 5 nagy testület osztotta a pénzt a versenyszférában, a jövőben azonban csak egy ilyen lesz, a Magyar Olimpiai Bizottság. Ami pedig a tömegsportot illeti, azt nagyon dotálni kell, mert jelenleg csak a lakosság 9 százaléka sportol, pedig egy egészséges társadalom tagjai jóval kevesebb napot töltenek táppénzen, és az egészségügyi kiadásokból is jócskán lehet spórolni.

13:26 50 ezerrel több

Cséfalvay Zoltán szerint nincs mese, a kormánynak le kell bontania – különböző reformokkal – az MSZP-kormányok szocialista építményét, amiben magas adókat vetettek ki. Úgyhogy a kormánynak az a dolga, hogy a vállalkozókat olyan helyzetbe hozza, hogy minél több embert alkalmazzanak (ezt a célt szolgálja a 16 százalékos szja, a társasági adó csökkentése, stb.). És az államtitkár szerint a kormány jó úton jár, mert a versenyszférában 50 ezer emberrel foglalkoztatnak többet, mint egy éve.

13:22 Éhséglázadások árnyékában

Mintegy 20 ezerrel több munkanélküli van, mint egy éve, lázonganak az iskolabezárások miatt a szülők, a fiatal orvosok takarítónői bérért foglalkoztatják és mindennek tetejébe jött egy munkaerő-piaci sokkterápia – nyit Scheiring Gábor. Az LMP-s honatya szerint utóbbi állítását azzal bizonyítja, hogy 9-ről 3 hónapra metélték a munkanélküli ellátását, megfosztották nyugdíjjogaiktól a rendőröket és a rokkantakat, megkurtították mindenki szabadságát. Mindeközben azonban, figyelmeztet a honatya, zuhan az ipari bizalmi index, ugyanis a vállalkozók tudják, hogy éhséglázadások árnyékában nem lehet befektetni. Úgyhogy az LMP népszavazást kezdeményez a kormány munkaerő-piaci kezdeményezéseiről.

13:15 Igenis, megvédtük

Soltész Miklós államtitkár szerint igenis támogatja a kormány a családokat, ennek jegyében visszaállította a kabinet a hároméves gyest, a nőket 40 év munkaviszony után elengedik nyugdíjba, nagyon komoly adókedvezmények járnak a gyerekek után, illetve a kormány meghosszabbította a kilakoltatási időszakot és fenntartotta a gáz- és áramtámogatást.

13:11 Bűnre születtek

Vona Gábor a demográfiai krízis miatt aggódik, amiről a politika folyamatosan mellébeszél, úgyhogy a Jobbik frakcióvezetője szerint a politikai struccok húzzák ki a fejüket a homokból. Mert a jobbikos politikus szerint 2050-ben szinte már csak a nyugdíjasok, illetve a segélyen élő romák tömegei élnek majd az országban. De hát Vona szerint nem az a baj, hogy cigánygyerekek születnek, hanem az, hogy mivel nincs mögöttük szociális-kulturális háttér, ezek a csecsemők segélyre és bűnözésre születnek. A másik nagy probléma, hogy a munkaképes fiatalok elvándorolnak. A kormány pedig nem tesz semmit, így Vona csak remélni meri, hogy a kabinet nem egy nagyarányú betelepítésre készül – például a harmadik világból.

13:01 Jog, sport, futómadár

Vona Gábor a struccokat szólítja fel napirend előtt, hogy húzzák ki a fejüket a homokból, az LMP elsiratja a kormány munkaerő-piaci sokkterápiáját, Mesterházy Attila a jogállamot búcsúztatja, Bánki Erik pedig az új sporttörvényt méltatja.
forrás:atv

Plötzlicher Tod und Angst cigánydemográfia – Parlamentarische pP

Vonarburg Gábor vizionál Rentner und ein Land, von Zigeunern bewohnt, und blasen die demografische riadókürtöt, LMP befuccsolt sowie die Regierungspolitik in den Arbeitsmarkt. Und es dreht sich alles um Sport, weil der nationale strategische Industrie.

14.34 Kontingent für gefrorenes

John Fónagy erreichen 31,3 Milliarden von verschiedenen grünen Technologien und ist nur so viel, weil die vorherige Regierung die Schuld, weil der Umsatz széndioxidkvóta vorerst eingebrochen. Die panelpályázatokra aber das Geld ist sicher – für diesen Zweck hat die Regierung 2,5 Milliarden bereitgestellt.

14.32 ungarischen grün!

Maple Benedikt versteht nicht, warum sie nicht verpassen die grüne Wirtschaft durch die Regierung der Krise, warum bauen die Wirtschaft der Vergangenheit an. LMP’s Seite, nachdem die Regierung beschuldigt sie honatya, dass während der Oldtimer-Multis 40 Milliarden der Regierung geholfen, bis eine prospektive home-grown Elektroauto Hersteller nach Deutschland zu gehen. Maple will wissen, ob die staatliche Wirtschaftspolitik nicht ausreichen, um die Wirtschaft ist definitiv auf die grüne Technologie Absteiger Spin.

14.27 … oder entfernt

Staatssekretär Joseph Angyan bedauert und versteht das Problem, sondern eine solche Regelung in der EU, Ungarn und den europäischen Teil der Gemeinschaft nur, ob dotierten oder so Bauern sagen, oder zu kündigen, in Form von Subventionen.

14.22 Horn von der Regelung

L. László Simon bringt Wort des bikatartóinak Bereich, der über ein Support-System, unfair sprechen, denn während einige der Kreaturen, für die sie weniger als die Hälfte der Unterstützung, während andere mehr Beihilfen als die Zahl der Rinder hier erhalten. Denn die derzeitigen Rechtsvorschriften der ehemaligen Basis, der auf der Support – damit andere sich nun nutzen, selbst diejenigen, die kein Vieh haben. Das heißt, fragte er den National Vorsitzender des Ausschusses für Kultur und Medien, und dann, wenn es mit der Unterstützung und der Zahl der Tiere entspricht.

Ich nehme 14.18

Zoltan Cséfalvay Sekretär, dass, wenn solche Fälle aufgetreten, und sie sind die Opfer der Präsentation für die zuständigen Behörden, haben wir die Prüfungshandlungen durchgeführt. Was Charles Saxon, arbeitete er bis 1997, verurteilte die Bank, die für Finanzdienstleistungsaufsicht im Jahr 2012 und gründlich inspizieren das sagte Finanzinstitut trotzdem.

14.15 Warum gehst du nicht geben HFSA?

Ein Vertreter einer der großen Banken jobbikos Szilágyi Fluch, der eine Hypothek hat und Kaufrecht ist schonungslos ausgeübt, nehmen im Eigentum der Unternehmen (und ihr eigenes Unternehmen übertragen werden), oder nehmen Unternehmen in den Bankrott. Darüber hinaus, so der Mitarbeiter der Bank jobbikos honatya Anschein von Hilfe ziehen die reservierte Zeit, und wenn der Kunde in Verzug ist, lassen Sie die Glatze kigyúrt den Besitz des Eigentums zu ergreifen. Auf jeden Fall, was nicht zu verstehen, dass der Leiter der Supervision, Charles Saxon, warum nicht – hoffentlich nicht wegen der HFSA Führer einmal für die Bank in Frage gearbeitet.

14.10 Buffet ist nicht hier

Fisher dann Staatssekretär hat erklärt, dass die Ausgaben nicht durch kurtítása, um das Rentensystem zu konvertieren, sondern auch wegen der sozialen Solidarität. Weil es nicht durchqueren, um ein Kommando-Weltmeister kämpft nicht haben aus gesundheitlichen Gründen zurückzog. (Inzwischen felhorgad Fat Referent, dass die Sozialdemokraten in der Cafeteria zu fühlen und essen in den Sitzungssaal, so dass es eines der MSZP honatyát Ihre teásflakonját Post Anrufe).

13.57 Mesterházy Hände Navracsics

Tibor Navracsics, dass nur in einer sozialistischen Weltanschauung, dass Polizeibeamte faul und Betrüger sind fit … (Dies ist die MSZP-Fraktion füttyögni beginnt Navracsics verspricht aber zu durchlaufen wird rámordul und die Sozialisten sagen, nicht auf der Hauptversammlung der ungarischen Kommunistischen Partei haben sich so zu verhalten.) Navracics Kurz, alle funktioniert, haben wir für Ungarn eingeführt werden müssen aus einer Situation, wo die Sozialisten deprimiert. Und wahrlich, es gibt auch die Minister sagte eine administrative Mesterházy machten zwei fleißige Hände der Fidesz.

13.51 600 Tausend Menschen gegen die

Attila Mesterhazy interpretieren die Meinung der Menschen nicht verstehen, wie die Rücknahme der Rechte durch den Staat erworben, und dann, wie fordulhatott Fidesz. Ja, als die sozialistische Regierung für die Zukunft wäre die renvdédelmis Renten gestreckt haben, ging man Lazarus und John Ervin Demeter Schulter an Schulter gegen die Sozialisten. Jetzt aber, ein Betrüger und faule titulálja rendvédelmiseket der Regierung, also der Aufhebung der Gründe nyugdíjkedvezményeik. Die Regierung, sagte der sozialdemokratische Parteichef bereitet sich nun auf 600 Tausend Menschen insgesamt zu heiraten nyugdíjkedvezményét (zumindest über diesen Vorschlag über die Verfassung für alle gilt).

All Country 13.45

Tibor Navracsics entscheidenden Gesetze, die guten Erfahrungen der vergangenen 20 Jahre zu halten, denn das Ziel ist nicht der Regierungspartei Sieg ernten, sondern auch, dass Ungarn ein starkes Land, starke Wirtschaft, starke Verwaltung, starken Sozialstaat zu werden. Und die Verwaltung und der Justiz Minister sagte, dass es keine Frage, dass jeder eine gute, Ungarn, so dass ich jedem erzählen, was Sie denken will.

13.40 Flüstern Sozialisten

Nach der Verabschiedung der Verfassung Harrach Peter bevorstehenden entscheidenden Verhandlungen über Gesetze, die klare und transparente Beziehung in der ungarischen Welt geschaffen werden, sind – wie Familienangelegenheiten. Der Christdemokrat Politiker, nach diesen Gesetzen ist umso wichtiger, weil die internationale Aufmerksamkeit ist ihnen gewidmet wird, unter anderem, dass die sozialistische honatyák – obwohl sie auch unbestreitbar konnten wir Vertreter bekommen – Flüstern in den Ohren der internationalen öffentlichen Meinung. Was die Gesetzgebung angeht, zum Beispiel Kirche Gesetze, dann ist es nicht über die Grenzen, innerhalb derer im Jahr 1996 von Gyula Horn reichte gehen. Harrach, so dass es sicher von allen Mitgliedern unterstützt werden.

13.32 Sport gegen den Kranken

Attila Czene Staatssekretär ist sehr lang und ein wenig mehr geben, die von Banki vertreten gesagt wurde.

13.32 Sport gegen den Kranken

Banki Erik sagt, dass unterstrich die strategische Sektoren des Sports, so dass ich es zu dem Kabinett über die 1 Milliarde Sportart, die sogar die Regierung Bajnai nahm. Darüber hinaus wird die Regierung von einem einzigen Kanal, Einführung eines transparenten Systems der Finanzierung Sport und eine Reihe von rechts Entscheidung – das Kabinett jetzt wieder einige zivile Stellen -, die der Regierung Gyurcsany geführt hat. Was das bedeutet, ich weiß nicht genau, was sicher ist, dass während der Verwaltungsrat mit den 5 großen Geld stimmte in der Privatwirtschaft in die Zukunft, aber nur eine von diesen wird der Ungarischen Olympischen Komitees werden. Wie für die Breitensport betrifft, es sollte sehr dotálni, da derzeit nur 9 Prozent der Bevölkerung für den Sport, verbringen eine gesunde Gesellschaft und ihren Mitgliedern weit weniger Krankheitstage und Gesundheitsausgaben ist auch gut kann mich retten.

13.26 50000 mehr

Zoltan Cséfalvay, dass es keine Märchen, die Regierung muss Extrakt – verschiedene Reformen – die sozialistische MSZP staatlichen Strukturen, in denen hohe Steuern auferlegt wurden. Also die Aufgabe des Staates an die Unternehmer in die Lage bringen, um mehr Menschen beschäftigen (dies dient dem Zweck, die 16 Prozent Einkommensteuer, Körperschaftsteuer Reduktion, etc). Laut dem Generalsekretär der Staats-und Regierungschefs auf dem richtigen Weg, da der Sektor beschäftigt 50 Tausend Menschen mehr als vor einem Jahr.

Hungerrevolten 13.22 Schatten

Die Arbeitslosigkeit beträgt rund 20 Tausend mehr als vor einem Jahr, die lázonganak iskolabezárások weil die Eltern der jungen Ärzte takarítónői für Löhne obendrein beschäftigt und kam mit einer Arbeitsmarkt-Schocktherapie – öffnet Scheiring Gabor. Nach der LMP-s honatya diese Behauptung mit Beweisen, dass von 9 bis 3-Monats-Angebot von Nudeln in die Arbeitslosen und beraubt nyugdíjjogaiktól die Polizei und die Kranken, die Freiheit für alle wurde gekürzt. In der Zwischenzeit jedoch warnt honatya fällt das Vertrauen der Industrie-Index, weil sie wissen die Vertragspartner sie nicht im Schatten von Hungerrevolten investiert werden. So wird die Regierung einzuleiten ein Referendum über die LMP-, Arbeitsmarkt-Initiativen.

13.15 Ja, verteidigte

Staatssekretär Miklos Soltesz, dass die Regierung nicht die Familien in diesem Sinne zu unterstützen, das Kabinett des dreijährigen Erziehungsurlaub, Frauen 40 Jahre Beschäftigung nach der Pensionierung freigesetzt wird restauriert hat, wird es eine sehr deutliche Entlastungen für jedes Kind, oder eine Räumung ist, verlängert die Regierung die Frist und hielten die Gas-und áramtámogatást.

Geboren in Sünde, 13:11

Vonarburg Gábor einer demographischen Krise, was die Politik ständig zweideutig, so dass der politische Flügel der Jobbik Strauße ihren Kopf in den Sand ziehen besorgt. Jobbikos, weil die Politiker im Jahr 2050 ist fast nur Rentner und leben profitieren große Zahl von Roma leben in dem Land, dann. Aber ich glaube nicht, dass Vonarburg ist das Problem, dass Roma-Kinder geboren werden, sondern dass da kein sozial-kulturellen Hintergrund hinter ihnen, diese Babys sind Beihilfen und Kriminalität geboren. Ein weiteres großes Problem ist, dass der junge Arbeiter migriert. Die Regierung nichts tut, können Sie nur Zug wage zu hoffen, dass das Kabinett sich nicht um eine groß angelegte Einführung gemacht – zum Beispiel in der Dritten Welt.

13.01 Recht, Sport, bestehend aus

Vonarburg Gábor Tagesordnung vor dem Aufruf der Strauße ihren Kopf in den Sand zu ziehen, sokkterápiáját der LMP elsiratja der Regierung Arbeitsmarkt, Attila Mesterhazy Abschied vom Rechtsstaat, und in der neuen Eric Banki sporttörvényt lobt.
Quelle: ATV

Leave a Reply 386 megnézve, 1 alkalommal mai nap |