< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Exkluzív – drogfutár rendőröket vettek őrizetbe

| Mobile | RSS

Exkluzív – drogfutár rendőröket vettek őrizetbe

2011. május 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A rendőrök hetente vitték a kábítószert a borsodi dílereknek, akik aztán a szórakozóhelyeken árulták azt a fiataloknak.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság két munkatársa látta el kábítószerrel hónapokon keresztül a miskolci diszkókat. A rendőrök hetente vitték a drogot a borsodi dílereknek, akik aztán a szórakozóhelyeken árulták azt a fiataloknak.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren teljesített szolgálatot a két tiszthelyettes. A Nemzeti Védelmi Szolgálat nemrég olyan információk birtokába jutott, hogy a két fiatal rendőr esetleg kábítószerrel kereskedik. Az NVSZ a házkutatásnál mindkettőjüknél talált egy-egy engedély nélkül tartott pisztolyt és lőszereket is. A két rendőrt a bíróság a hét végén előzetes letartóztatásba helyezte és munkahelyükön fegyelmi vizsgálat is indult ellenük.
diszkó

Ők voltak többek között azok, akik a fővárosból Miskolcra szállították a kábítószert, jelen esetben speedet, amit aztán ott a fogyasztók körében értékesítettek – mondta a Híradónak Martossy György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője.

A borsodi rendőrök őrizetbe vették azt a három miskolci dílert is, akik nagy tételben vásárolták a kábítószert a rendőröktől. Tizenöt fogyasztó ellen is eljárás indult.

A két rendőr munkahelyén, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságon nem akartak nyilatkozni az ügyben. A Nemzeti Védelmi Szolgálatnál is csak annyit mondtak, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a kiemelten védett objektumok közé tartozik.
forrás:hirado.hu

Leave a Reply 1633 megnézve, 2 alkalommal mai nap |