< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Damu állva erőszakolta meg Tímeát

| Mobile | RSS

Damu állva erőszakolta meg Tímeát

2011. június 15. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Budapest – Létezik ez? Álló helyzetben erőszakolta meg az ismert színész, Damu Roland (36) volt barátnőjét, Palácsik Tímeát (28), legalábbis az ügyészség szerint.

A Blikk megszerezte a nagy port felkavart ügy vádiratát, amely részletesen leírja az állítólagos erőszakot. Damu ügyvédje szerint elképzelhetetlen, hogy így bárki meg tudjon erőszakolni egy nőt. De hogyan is erőszakolt Damu a vádirat szerint?

„A vádlott a sértett jobb felkarját megragadta, annál fogva őt a földről felhúzta, testével a falhoz szorította, és elővette nemi szervét, majd a sértett tiltakozása és ütlegelése közepette izgatni kezdte magát. A sértettet szorosan átölelte, bal kezével annak jobb vállát leszorította, míg jobb kezével nemi szervét próbálta a sértett hüvelyébe helyezni, a sértett azonban ellenállt, lábait összeszorította, s próbálta megrúgni a vádlottat. A vádlott kitartóan próbálkozott, míg végül sikerült a sértett hüvelyébe hatolnia, és a közösülést megkezdenie.”
Palácsik Tímea a bíróságon újra találkozik majd Damuval, akit nemi erőszakkal vádolnak

A támadáson kívül Palácsik védekezésére is kitér az irat.

„A sértett folyamatosan próbált szabadulni, ujjaival a vádlott szemét nyomta, és a lábszárát rugdosta. A sértett hátrálni kezdett, miközben továbbra is rugdosta és ütötte az őt követő vádlottat, akit egy ütéssel a fején eltalált. A vádlott, aki vasbetéttel ellátott orrú westerncsizmát viselt, erre egy ízben közepes erővel bal bokáján megrúgta, majd a tőle elforduló sértett hátába, derékmagasságban, közepes erővel belerúgott.”
Damu ügyvédje szerint fizikailag lehetetlen, hogy így történt az eset

A színész trükközni próbált, miközben a nemi erőszakról faggatták
Nemi erőszak miatt vádat emeltek Damu ellen

Damu Roland ügyvédje, dr. ifj. Mohácsi Ferenc szerint egy ilyen vádiratot be se lett volna szabad nyújtani a bíróságra.

– Elképesztő, hogy idáig jutott az ügy. Döbbenetes, hogy az irat szerint ügyfelem a vele szemben álló, nála magasabb, összeszorított combú Tímeával közösült. Tímea eltérő nyilatkozatai szerint az aktus egy percig, másszor fél percig, és van, hogy „két húzásig” tartott úgy, hogy közben félig kinyomta a krónikus szembetegségben szenvedő Roland szemét. A vasbetétes rúgás, amelynek nincs nyoma, már csak hab a tortán – mondta Mohácsi Ferenc, aki biztos benne, hogy a jövő héten kezdődő perben felmentik a színészt.
forrás:hirposta

Leave a Reply 333 megnézve, 1 alkalommal mai nap |