< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Terrorfenyegetéssel gyanúsítják a Lázárt megzsaroló nyugdíjas rendőrt

| Mobile | RSS

Terrorfenyegetéssel gyanúsítják a Lázárt megzsaroló nyugdíjas rendőrt

2011. július 27. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Az MTV Híradójának értesülése szerint a férfi szabadlábon védekezik.

Terrorcselekménnyel fenyegetés miatt büntetőeljárást indított a Központi Nyomozó Főügyészség az ellen a nyugdíjas rendőr ellen, aki a rendvédelmi szervezetek demonstrációi idején megzsarolta a Fidesz frakcióvezetőjét. A gyanú szerint a férfi azzal fenyegette Lázár Jánost, hogy a gyerekeit sósavval leönti, ha nem vonja vissza a szolgálati nyugdíj szabályainak megváltoztatásáról szóló törvényjavaslatot.

Fazekas Géza szóvivő, Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a Híradónak elmondta: ha valaki a Parlament működését oly módon igyekszik befolyásolni, hogy például személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével fenyeget, akkor ez terrorcselekmény bűntettének számít, és önmagában a terrorcselekménnyel való fenyegetés is egy súlyosnak minősülő bűncselekmény.

A nyugdíjas rendőr nem csak Lázár Jánost fenyegette meg. A gyanú szerint telefonon hívogatta Czerván Györgyöt, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkárát is, akit veréssel fenyegetett. A férfit emiatt őrizetbe vették, majd a bíró szabadlábra helyezte és távoltartást rendelt el.
forrás:hiradó

Leave a Reply 299 megnézve, 1 alkalommal mai nap |