< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Deutsch magyarázkodik: ő nem trágár, hanem csak humoros

| Mobile | RSS

Deutsch magyarázkodik: ő nem trágár, hanem csak humoros

2011. július 31. | 98 hozzászólás | Életképek/bulvár

A trágárság a humor egyik, Magyarországon is népszerű formája, vélte az origo.hu-nak adott interjújában Deutsch Tamás, miután egyik twitter bejegyzésében trágár szavakkal reagált az Egyesült Államok helyettes külügyi államtitkárának kijelentéseire.

“Ki a fasz az a Thomas Melia? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?” – kérdezte a Twitteren Deutsch Tamás. A Fidesz európai parlamenti képviselője úgy vélte “ez a stand up stílusa, a humor egyik formája, ráadásul Magyarországon az elmúlt pár évben a Fábry-shownak és a Showder Klub zseniális stand uposainak köszönhetően ma már közismert a humornak ez a fajtája” .- írja az index.hu. Szerinte van a pesti humor, van a fanyar angol humor, van a kicsit kacér francia humor, és van ez. Az igazi kérdés Deutsch szerint nem az, hogy valami trágár-e, vagy nem, hanem, hogy van-e funkciója.

A politikus arra a kérdésre, hogy volt-e szó a Fidesz vezetői körében a bejegyzéseiről, úgy válaszolt: „Legfeljebb négy-, hat- meg nyolcszemközti beszélgetéseken került szóba, ha találkoztunk, és kacagtunk rajta.”

Deutsch ugyanakkor hozzátette, nem a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség Twitter-csoportjának a tagja, és nem a Fidesz hivatalos Twitter-véleményét képviseli.
forrás:168 óra

Leave a Reply 2231 megnézve, 1 alkalommal mai nap |