< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Rövidnadrágban ment kormányértékelni Orbán

| Mobile | RSS

Rövidnadrágban ment kormányértékelni Orbán

2011. augusztus 6. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettessel találkozott elsőként Felcsúton Orbán Viktor, hogy a kormány munkáját értékeljék. A kormányfő rövidnadrágban távozott otthonából, és egy Nissan terepjáró volánja mögé ült.
Navracsics szerint a kormányfő elégedett volt a tárca munkájával, a következő fél év legnagyobb feladatának pedig a járások kialakítását nevezte – írja az origo.hu.

MTI

Felcsúton, a sportszállóban találkozott Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettessel, hogy értékeljék a kormány elmúlt évi munkáját, és beszéljenek a kabinet előtt álló feladatokról. A négyszemközti találkozó reggel 9 órakor kezdődött. Az MTI fotósa reggel épp akkor fényképezte le a kormányfőt, amikor rövidnadrágban, rövid ujjú ingben kilépett felcsúti házából. A kormányfő egy Nissan Navara terepjárót vezetett, amelynek ajtajára a Volt és a Balaton Sound fesztiválok matricáit ragasztották.

A találkozó után Orbán Viktor nem nyilatkozott. A miniszterelnök akkor sem nagyon mutatkozik Felcsúton, ha az ottani házában tölti a szabadidejét – mondta a találkozót követően több felcsúti is. Orbán nem járt még a házához közeli cukrászdában és a boltban sem, a megkérdezett helyiek azt mondták, vagy “begubózik a házába”, vagy az annak közvetlen közelében álló sportpályákon és a Puskás Ferenc Futballakadémián tölti az idejét. “Ott van büfé is, úgyhogy ha ilyen igényei vannak, akkor sem kell a boltba jönnie” – mondta egy nő a közeli boltban.
forrás:google

Leave a Reply 457 megnézve, 1 alkalommal mai nap |