< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Vona szövetségese: Mi majd le merünk lőni egy rohadt, tetves zsidót? //Reluctant ally: What will you dare to shoot a rotten, stinking Jew?

| Mobile | RSS

Vona szövetségese: Mi majd le merünk lőni egy rohadt, tetves zsidót? //Reluctant ally: What will you dare to shoot a rotten, stinking Jew?

2011. augusztus 10. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által az idén 11. alkalommal megrendezett Magyar Sziget fesztiválon a gerilla hadviselésről tartott előadást Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője és Dér Zsolt, a Betyársereg tagja.

A Szent Korona Rádió sátrában csütörtökön megrendezett beszélgetést Tyirityán Dér Zsolt bemutatásával kezdte. Kiderült, hogy Dér délszláv háborús veterán, a kilencvenes években Szentlászlónál harcolt, majd miután „Boszniába terelődött a harc, ő akkor is visszament, de akkor már nem a magyarság védelmében, hanem gyilkolni akart, és ezért is megérdemel egy tapsot” – kezdte Tyirityán, és jelezte, az sem érdekli, mit szól mindehhez Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik parlamenti képviselője.

A Betyársereg vezetője ezt követően arról beszélt, hogy a gerillaháború a világtörténelemben az egyetlen harcászati forma, amelyet „nem győztek le, nem semmisítettek meg, nem számoltak fel.” Tyirityán – aki elmondása szerint „viszonylag hosszú időt” töltött börtönben – úgy vélte, hogy az ember akkor tud hatékonyan harcolni, „ha életben és gondolkodásban egybe van rakva, tehát nincsenek benne kételyek: akkor tud valóban ölni”.

12 apostol

A Betyársereg vezetője megállapította, hogy bár „a zsoldos tud brutális lenni, tud gyilkolni egy szinten, de valódi, végsőkig kitartó harcra képtelen”. Ez utóbbira csak az képes, aki meg van győződve a saját igazáról.

Tyirityán a gerilla harcosok taktikájával kapcsolatban azt mondta, annak „a leglényege, hogy ne a döntő csapást erőltessék, hanem folyamatosan, lassan őröljék fel az ellenséget”.
Saját mozgalmáról szólva kijelentette, „a Betyárseregen belül fegyelmezettek vagyunk és jól felkészültek egy szinten, de nekünk is nagyon komolyan meg kell szerveződnünk”. A szervezet irányítása kapcsán Michael Collinsra hivatkozott, aki a tizenkét apostol elmélet vallja: Eszerint tizenkét egyedülálló, fiatal, és rendkívül elszánt ember képes hatékonyan irányítani egy ilyen szervezetet. Éppen ezért Tyirityán családos embereknek nem is javasolja a Betyársereghez történő csatlakozást, mert oda „olyan emberek kellenek, akik valamilyen szinten az életükkel már leszámoltak. Mert vagy börtönbe fog kerülni rövid időn belül, vagy lelövik a TEK-esek (Terrorelhárítási Központ – a szerk.), vagy van egy harmadik lehetőség is, akkor mi győztünk”.
Tyirityán szerint a Betyárseregbe vágyó fiataloknak először is le kell számolniuk magukban a fogyasztói társadalom okozta lustasággal, hedonizmussal, fegyelmezetlenséggel és egoizmussal, majd ha ez sikerült, megnyílik az esélye, hogy „szabadságharcos vagy önfeláldozó mártír” váljon belőlük.

Három millió cigány vs. három millió nyugdíjas

A Betyársereg főbb céljairól Tyirityán nem akart nyíltan beszélni, azt azonban elmondta, hogy ez egy speciális csoport, ahová azért kerül be az ember, mert mentálisan vagy akár fizikálisan olyan dolgokra képes, ami elüt a nagy átlagtól. „Mert olyan dolgokra lesznek ezek a srácok alkalmazva egy idő után, amire egy átlagember nem képes” – tette hozzá.

Dér Zsolt ezután arról beszélt, hogy hamarosan előáll az a helyzet, melyet Vona Gábor Jobbik-elnök vázolt fel, miszerint Magyarországon hárommillió éhes nyugdíjas fog szembenézni hárommillió éhes cigánnyal. Dér szerint a fehér lakosságnak egy idő után elfogy a türelme, és különböző, faji alapon szerveződő önvédelmi csoportokat fognak létrehozni. „Senkinek ne legyenek illúziói azzal kapcsolatban, hogy a rendőrség és a hadsereg kivel szemben fog fellépni. Ha az emberek azt fogják látni, hogy nem működnek, akkor agyon fogják verni előbb-utóbb a kertjükbe bemászó cigányokat, helyi önvédelmi csoportokat alakítanak, és máris létrejött az, amit terrorizmusnak hívunk. És erre a pintéri rendőrség is készül. Hiszen létrehozták a TEK-et, ami nem más, mint Orbán Viktornak és Pintér Sándornak a magyar gárdája, csak kicsit jobban felszerelve és nyugati támogatással”.

Lőni, ha más bőrszínt lát

Tyirityán ezt követően azt mondta, hogy el kell jutni oda, hogy „egy gépkarabélynak az elsütő billentyűjét valaki meg tudja húzni, esetleg akkor, hogyha egy másabb bőrszint lát”. A Betyársereg vezetője szerint a fajok háborúja zajlik, ezért el kell jutniuk egy szintre: „arra, hogy újra agresszívvá, erőszakosakká, szikárakká, mohókká, szinte fenevadakká váljunk”.

Ugyanis, tette hozzá Tyirityán, saját értékeink megvédése másképp nem fog működni. „Mikor az izraeliek ide fognak jönni Merkava harckocsikkal vagy Lopakodó bombázókkal, bennük meglesz az a morális kérdés, hogy lakóházat szétlőjön?” – tette fel a kérdést a Betyársereg-vezető, majd a választ is megadta: „Biztos vagyok benne, hogy nem! És bennünk lesz-e annyi, hogy le merjünk lőni egy rohadt, tetves zsidót?” – tette fel az újabb kérdést, mire a közönség soraiból többen azt kiabálták, hogy „lesz”, majd kitört a taps.

Az előadás végén a jelenlévők kérdéseket tettek fel az előadóknak. Az egyik érdeklődő arra volt kíváncsi, „hogyan tudjuk kikapcsolni magunkban azt, hogy ne ölj?!”

Tyirityán egy kérdéssel válaszolt: „Ha esetleg, ott feküdne édesanyád vérbe fagyva, és egy mocskos cigány szurkálná belé a kést, szerinted te hallgatnál arra a parancsra, hogy ne ölj?”.

Zagyva Gyula, Tyirityán Zsolt, Toroczkai László, Vona Gábor, Kiss Róbert 2009. nyarán, Szegeden

A Betyársreg a Jobbik stratégiai szövetségese. 2009 nyarán a Toroczkai László – jelenleg a Jobbik önkormányzati képviselője – által szervezett Nemzeti Garancia-találkozón a „nemzeti oldal” legfontosabb erői képviseltették magukat: Szegedre látogatott Vona Gábor, Jobbik-elnök, Budaházy György, Kiss Róbert, a Magyar Gárda akkori főkapitánya, Zagyva Gyula, a HVIM elnöke, jelenleg a Jobbik parlamenti képviselője és Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője. A tanácskozás utáni sajtótájékoztatón hangsúlyozták, hogy határozottan képesek együtt dolgozni a jövőben is, az együttműködés részleteit azonban stratégiai okokból nem hozták nyilvánosságra.

Toroczkai László az idei Magyar Szigeten azt mondta, hogy a Jobbik és szövetségesei között azóta is jó az együttműködés, hogy a párt bekerült a parlamentbe.

forrás:atv.hu

Reluctant ally: What will you dare to shoot a rotten, stinking Jew?

Sixty-four of the county’s Youth Movement’s 11th year edition of the Sziget Festival in Hungary gave a lecture on guerrilla warfare Tyirityán Zsolt Zsolt Der Outlaw Army and leader of the Outlaw Army member.

A Szent Korona Radio tent on Thursday held a conversation started by presenting Tyirityán Der Psalm. It turns out that Der Balkan war veteran, in the nineties Szentlászlónál fought, and after “Bosnia, turned to fight, and he even went back, but it was not the Hungarian defense, but murder wanted and why it deserves a round of applause” – he began Tyirityán, and indicated no interest in what is all this Gaudi-Nagy, Tamás enhanced parliamentary representative.

The Outlaw Army leader then said that the guerrilla war in world history is the only tactical form that “is not defeated, not destroyed, not dismantled.” Tyirityán – who said that “relatively long time” in jail – believed that the man is able to effectively fight, “when life and thought is put together, so there are no doubts about it: you can actually kill.”

12 Apostles

The Outlaw Army leader concluded that “the mercenary can be brutal, it can kill a level, but real and utterly incapable of sustained combat”. The latter can only be who is convinced of the truth of their own.

Tyirityán about the tactics of guerrilla fighters, said that “the essence to avoid straining Here the decisive blow, but steadily, slowly grind up the enemy.”
My Speaking’s movement announced that “within the Betyárseregen disciplined and well prepared we are at the same level, but we also need to organize it very seriously.” The organization referred to in the management of Michael Collins, who believes the theory of the twelve apostles: According to the twelve unique, young and very dedicated people are able to effectively manage such an organization. Therefore Tyirityán family does not advise people to connect to Betyársereghez because the word “people are needed, who have eliminated their lives to some degree. For either he will be imprisoned within a short time, or shoot them in the Tek-ers (Terror Response Center – ed.), Or is there a third possibility, we won. ”
Tyirityán Betyárseregbe that young people who want to first of all you must remove the face of the consumer society caused lustasággal, hedonizmussal, fegyelmezetlenséggel egoizmussal and then if successful, opens the chance to “self-sacrificing martyr or freedom fighter” for them.

Three million Roma Vs. three million pensioners

The main objectives Tyirityán Outlaw Army did not want to openly talk about it, however, said that this is a special group, which is designed to help the people because mentally or physically able to do things, which contrasts with the high average. “For the things these guys will be applied after a time, what the average person can not” – he added.

Der Zsolt then said that soon the situation arises, which of the Gabor-right president outlined that in Hungary three million hungry pensioners will face three million hungry cigánnyal. Frost, the white population after a while you run out of patience, and different racial groups are organized in self-defense will be created. “No one should be no illusions about the police and the army will act against anyone. If people will see that it does not work, you will be beaten to death sooner or later the Gypsies crawl in their garden, local self-defense groups are created, and you created is what we call terrorism. Pinter police and this will be taken. After all, the TEK-created, which is none other than Viktor Orban, the Hungarian team of Sandor Pinter, and only slightly better equipped and Western support. ”

Shoot if you see any other skin color

Tyirityán then told me that I need to get there, “a key trigger of the assault rifle you can stretch it, maybe you’ll make when you see a másabb skin level.” The Outlaw Army leader, the war between species, it reaches a level “to re-aggressive, erőszakosakká, szikárakká, mohókká almost fenevadakká become.”

Indeed, he added Tyirityán, defending their values ​​will not work otherwise. “When the Israelis here are going to be Merkava tanks and stealth bombers, they will have the moral question of whether homes szétlőjön?” – He asked the Outlaw Army leader, then the answer is implied: “I’m sure it does! And will there be in us so much, that you dare to shoot a rotten, stinking Jew? “- Made up the newer question of what people in the audience shouted that” will “and then broke out in applause.

The performance of those present at the end of the questions were put to the performers. One of the visitors had to wonder, “how can we disable ourselves that do not kill!”

Tyirityán responded with a question: “If by chance, your mother is lying there frozen blood and a knife to her filthy gypsy szurkálná, you think you’re listening to the command not to kill?”.

Zagyva Gyula Tyirityán Zsolt László Toroczkai, Gabor Vona, Robert Kiss 2009th In the summer, Szeged

The Betyársreg improved strategic ally. In summer 2009 the Toroczkai Laszlo – currently Jobbik Municipal – organized by the National Guarantee meeting the “national side” of the most important forces were represented: Szeged visited Vona Gábor, Right-President, Budaházy George, Robert Kiss, the Hungarian Guard’s former chief of police, Zagyva Julius, the president HVIM now enhanced parliamentary representative and Tyirityán Zsolt Outlaw Army leader. A post-conference press conference, stressed that the firm is able to work together in the future, but for strategic reasons such collaboration were not disclosed.

Toroczkai László Magyar Sziget this year said that between the right and its allies has been good cooperation that the parties entered the parliament.

Source: atv.hu

Leave a Reply 277 megnézve, 1 alkalommal mai nap |