< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Apránként dolgozza le kétmilliárdos veszteségét a TV2

| Mobile | RSS

Apránként dolgozza le kétmilliárdos veszteségét a TV2

2011. augusztus 30. | 1 Hozzászólás | Közélet

Apránként, de folyamatosan lesznek nyomon követhető változások a TV2 képernyőjén idén szeptembertől. A csatorna nehéz időszakon van túl a válság miatt, melyben kétmilliárdos veszteséget könyveltek el a 2010-es évben, de már látják a fényt az alagút végén.

A jövőbeli tervekről Simon Zsolt, a csatorna vezérigazgatója beszélt a tegnapi, különleges sajtótájékoztatón.

“Az előző érában fontos cél volt, hogy a csatorna piacvezetővé váljon, ezt a tavalyi év végére kellett volna elérni. Ez a kijelentés akkor született, amikor a piac recesszióba süllyedt, ezért nem sikerült megvalósítani, ami erősen rányomta a bélyegét a cég életére. A célunk most az, hogy a negatív trendet megfordítsuk, folyamatosan építkezzünk és növeljük a márka értékét” – mondta a TV2 vezérigazgatója.

Hogy a változásokból mi, nézők mit észlelhetünk majd, arról Kiss Péter programigazgató beszélt.

“A meglévő márkák mellett fontosak az újdonságok is. Tudatosan válogatunk a világ formátumpiacáról, vagy a saját ötlettárunkból olyan műsorokat, amelyek nincsenek a piacon. Ennek az eredménye az idei ősz legnagyobb hangsúlyt kapó műsora, az ÖsszeEsküvők, ami méltó ellenfele lesz a konkurencia valóságshow-jának. Emellett elindítjuk első webes sorozatunkat is Gimi címmel, mely később a képernyőn is megjelenhet” – idézi Kiss Pétert az Új Ász.
forrás:stop

Leave a Reply 1229 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: