< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Horror – Állcsúcsától a nemi szervéig hasította fel áldozata testét Sándor

| Mobile | RSS

Horror – Állcsúcsától a nemi szervéig hasította fel áldozata testét Sándor

2011. szeptember 13. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

A kerekegyházi férfi tegnap megölte élettársát, a rendőrséget saját maga hívta fel és azt mondta: “hülyeséget csináltam”.

Újabb részletek derültek ki a hétfői kerekegyházi gyilkosságról. Ahogy azt a hirado.hu is megírta, hétfőn reggel egy férfi saját maga adta fel magát a rendőrségen, hogy „hülyeséget csinált”.

A legfrissebb adatok szerint a 45 éves kerekegyházi férfi teljes hosszában felvágta élettársa hasát, majd kiszedte a nő belső szerveit, és ezután hívta fel a rendőrséget, hogy megölte párját.
Feleséggyilkosság Kerekegyházán

Lapinformációk szerint a mentőket, majd a helyszínre érkező rendőröket is szörnyű látvány fogadta. Sándor már akkor azt mondta: „Csináltam egy hülyeséget! Megfojtottam az élettársam!” Ehhez képest a rendőrség felvágott hassal találták a szobában K. Istvánné Rózsát. A gyilkos a nő mindkét lábán csontig bevágta a húst, azaz minden arra utalt, hogy feldarabolva akarta eltüntetni a holttestet.

Nem volt vérfürdő a szobában – írja a Bors, a férfi feltehetően előbb megfojtotta a nőt. A nyomozók szerint a holttestben nem voltak belső részek, ezeket a gyilkos maga dugta el a lakásban egy nejlonzsákban.

A rendőrség közleménye a gyilkosságról

Hétfőn reggel, egy 45 éves kerekegyházi férfi telefonon bejelentést tett a rendőrség ügyeletére, hogy megfojtotta, megölte a feleségét. A rendőrök egy kerekegyházi családi háznál ellenőrizték a bejelentés tartalmát, majd megállapították, hogy a bejelentő által megadott címen valóban történt egy súlyos bűncselekmény. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták az ott tartózkodó és a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki ellenállást nem tanúsított. Az elhunyt, egy 49 éves nő a bejelentő élettársa volt. Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást, emberölés bűntett gyanúja miatt, a gyanúsított őrizetbe került, a nyomozóhatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatására. A halál okát az igazságügyi orvosszakértői boncolás fogja megállapítani. Az emberölés módjáról, a bűncselekmény részleteiről tájékoztatást, kifejezetten kegyeleti okokból és a nyomozás érdekében nem kíván adni az eljáró hatóság – nyilatkozta Nyíkos Tamás sajtószóvivő.
forrás:hiradó

Leave a Reply 269 megnézve, 1 alkalommal mai nap |