< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Óvakodjunk az ideges Halaktól! – napi horoszkóp

| Mobile | RSS

Óvakodjunk az ideges Halaktól! – napi horoszkóp

2011. október 2. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Vasárnap van. Békés, nyugodt nap. Persze, ha hagyjuk. Ha nem akarunk mindent éppen ma megoldani.

Napi horoszkóp
2011. október 2. vasárnap

Kos (márc.20. – ápr.19.)

A tegnapi túlzások ma megbosszulhatják magukat: idősebb családtagokkal, autoriter személyekkel lehetnek kellemetlenségei. A szerelemben is jobban teszi, ha ahelyett, hogy több vasat tartana a tűzben, elkötelezi magát. Egymás alaposabb megismerése is lehet izgalmas kaland. Pénzügyekben szintén nem árt a megfontoltság.

Bika (ápr. 20. – máj.20.)

Családi élete továbbra is mozgalmas: hozzátartozói sürgése forgása azonban már nem inspirálóan, hanem idegesítően hat. Ahelyett, hogy morgolódna, gyorsuljon fel egy kissé: a közös sportolás, kirándulás egészségének is jót fog tenni. Cserében rábeszélheti őket, hogy az ön kedvéért lassítsanak kissé tempójukon.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)

Bár még mindig elemében van, ma számon kérhetik a tegnapi ígéreteket. Partnere is több stabilitást igényel, ön pedig az ellen lázadozik, hogy újra kalitkába akarja zárni valaki. Ne tévessze össze a jogos elvárásokat a hatalmi manipulációkkal. Környezete, barátai továbbra is értékelik spontán sziporkáit, de szintén több megbízhatóságot várnak el.

Rák (jún.21. – júl. 22.)

Teendői kissé túlterhelik: lazítson, hiszen nem kell valamennyi feladatával egyetlen nap alatt végeznie. Némi ügyességgel, diplomáciai érzékkel összehangolhatja a szakmai és a háztartási teendőket. Sajnos, pénzügyeit ismét túl lazán kezeli: anyagi lehetőségeit meghaladó ötletekre, felesleges luxuscikkekre pazarolja, így túlságosan kiköltekezhet.

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)

Még mindig tart lelkesedése, de túlzott rámenősséggel próbálja környezetére erőszakolni ötleteit. Ez se szakmájának, se magánéletének nem tesz jót. Ha nem akar haragosokat szerezni, tanúsítson több kompromisszumkészséget, legyen tekintettel mások érdekeire is. Akkor se akarjon mindenkit leelőzni, ha a volánnál ül.

Szűz (aug.23. –szept.22.)

A váratlan vendégek nyüzsgése egészségileg is megviselheti, különösen ha unszolásukra mértéktelenül eszik-iszik, vagy nem a megfelelő ételeket fogyasztja. Ha azonban azért jelent beteget, hogy, hogy kivonja magát a kötelező jópofizás alól, a világért se büntesse magát tényleges gyengélkedéssel. Inkább töltse idejét kellemesen, hobbijával.

Mérleg (szept. 23. – okt.22.)

Barátai jóvoltából kissé kaotikusra sikerülhet az este, de ne bosszankodjon. Szép is lenne, ha még vasárnap is valamiféle ütemtervhez tartanák magukat! Ne próbálja mindenáron átvenni az irányítást, mert így csak felesleges konfliktusokat idézhet elő. Inkább sodródjon ön is az árral, de ha el akar kerülni néhány kellemetlenséget, igyekezzen józan maradni.

Skorpió (okt. 23. – nov. 21.)

Ha ma képtelen egy szalmaszálat is keresztbe tenni, ne akarjon erőnek erejével haladni. Átmeneti tehetetlensége annak tulajdonítható, hogy az elmúlt napokban túlerőltette magát. Ha újra csúcsformába akar kerülni, fel kell töltődnie. Még napi edzésprogramját se kéne annyira szigorúan vennie. Akkor se legyen bűntudata, ha egész nap az ágyban heverészik.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)

Ahelyett hogy megsértődne, inkább nézzen magába: vajon miért hányja szemére egy barátja, hogy nem veszi ki eléggé részét a közös feladatokból? Ha őszinte magához, azt is be kell látnia, talán nem mindig cselekedett bölcsen. Ha közelgő utazását kell előkészítenie, kérje rokonai, szomszédai segítségét. Ők most önnél jobban érzik, mire van szüksége.

Bak (dec.22. – jan.20.)

Ma is az a leghelyesebb, ha keres egy csendes, békés zugot, ahol senki sem zavarhatja meg és nélkül gondolja át újra, tiszta fejjel a helyzetét. A változtatások elkerülhetetlenek, de mindenképpen szüksége lesz egy jó tervre. Üzleti ügyeiben legyen taktikus, talpraesett, az akadályok ellenére is tartsa szem előtt céljait, így rövidesen elérheti, amit szeretne.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)

Idős rokonokkal, kollégákkal, ismerősökkel kerülhet konfliktusba. Ne kapja fel a vizet, ha azt vágják a fejéhez, egész másképp működik mint ők. Akkor is legyen megnyerő, ha szándékosan gonoszkodnak. Nevettesse meg őket, oszlassa el aggályaikat, meglátja majd, milyen hasznosak lesznek ezek a kapcsolatok a későbbiekben.

Halak (febr.19. – márc.19.)

Kezd besokallni attól, hogy még vasárnap is szakmai kérdésekkel kell foglalkoznia, vagy családi adminisztrációt bonyolít. Alaposan felkapja a vizet, ha hozzátartozói még ezek után is arra célozgatnak, több felelősséget kéne vállalnia. Civakodás helyett koncentráljon soros feladataira: észre sem veszi majd, hogy már át is kelt a hullámvölgyön.
forrás:hiradó.hu

Leave a Reply 441 megnézve, 1 alkalommal mai nap |