< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet, Riport / Blog article: Baksi birtokháborítás, avagy a jegyző… II

| Mobile | RSS

Baksi birtokháborítás, avagy a jegyző… II

Tisztelt olvasók!

A birtokháborítás ügyében még a mai napig nem történt semmi… a jegyző tétovázik s fél…azt nyilatkozta négy napja: – a felszólító levelét nem vette át a gaztengertől hullámzó ház tulajdonosa, majd széttárta a karját, s vigyorgott!!

A belvíz okozta károkért a kormányablak Építési Főosztályán azt mondták: – megbüntetnek, mert én vagyok a felelős a belvíz okozta károkért!!! Ez nem semmi!

A Baksi önkormányzat nem is akarja megcsináltatni a szikkasztó árkot…azzal indokolja a szóbeli határozatát: – nincs pénz!… közben kiderült, óriási balhé volt a képviselő testületi ülésen.

Több képviselő elhagyta a termet…. ez már a sokadik… a polgármester a jegyzőre, a jegyző a polgármesterre, az pedig a képviselő testületre mutogat..

Ez az antagonisztikus ellentét már mindenki idegeire megy… a bosszú már évek óta tart…munka – érdemi- nincs!

Fel kellene oszlatni – hivatalok(!)- az Baksi önkormányzatot, vagy odacsatolni Szegedhez… két -három család érdeke, hogy az önkormányzat fennmaradjon..

A feketemunka, a kontárkodás, az adócsalás itt nem ügy, s nem is lesz soha….a bejelentőt lehetetlenítik el… meddig tűrik a kormányablaknál?

A NAV- nak nem tűnik fel a bejelentések apropóján… komolyan kellene venni a baksi bejelentőket…ám míg a kontárok “híznak” addig az állami büdzsé soványodik…. a falusiakat nem akarja büntetni adócsalás miatt a NAV??

-oil-

Leave a Reply 1859 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: ,