< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Szerelme mogyorójától esett kómába a nő Durva: Majdnem belehalt az orális szexbe

| Mobile | RSS

Szerelme mogyorójától esett kómába a nő Durva: Majdnem belehalt az orális szexbe

2011. október 12. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Kis híján az életébe került a szex egy nőnek, akinek partnere az aktus előtt bekapott egy marék mogyorót. Az allergén anyag a spermával jutott be a nő szervezetébe.

Emberek millióinak életét keserítheti meg a súlyos mogyoróallergia, de ezidáig még nem fordult elő olyan eset – vagy legalábbis nem került nyilvánosságra -, hogy a szexuális aktus közben okozzon életveszélyt ez a probléma. Az efféle allergiában szenvedők ugyanis jól tudják, hogy mire kell vigyázniuk, és partnereik részéről elég egy alapos fogmosás és tisztálkodás, hogy a mogyoródarabkák utolsó morzsáitól is megszabaduljanak.

Csakhogy egy brit nő kedvese kihagyta a számításból, hogy ha lenyeli a marék rágcsálnivalót, a szervezetében továbbra is ott keringenek a benne lévő kémiai anyagok, amik tényleg életveszélyesek lehetnek allergiás szerelmére. Jelen esetben ez a spermája volt, ami “nyomokban mogyorót is tartalmazott”, és mivel a pár az orális élvezeteknek is hódolt a szex közben, bizony a nő lenyelte a mogyorós anyagot.

Nem sokkal később rosszul lett és kómába esett, életét csak a gyors orvosi segítségnek köszönheti – adta hírül a Manna. A klinikán először nem is tudták, hogyan jutott a nő szervezetébe a számára halálos mogyorókivonat, azt hitték, egy egyszerű csók volt a bűnös. Később a tesztekkel beigazolódott, hogy mást nem kellett volna a szájába venni.

Az eset extra érdekessége, hogy nem sokkal a kis híján tragédiába torkolló eset után a fiatal pár szakított.
forrás:ma.hu

Leave a Reply 192 megnézve, 1 alkalommal mai nap |