< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Őrizetben a szegedi sztárügyvéd

| Mobile | RSS

Őrizetben a szegedi sztárügyvéd

2011. október 20. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Befolyással való üzérkedéssel gyanúsítja a rendőrség azt a szegedi ügyvédet, aki Magda Marinko tippadóját is eredményesen védte.

Befolyással való üzérkedés megalapozott gyanújával a Szegedi Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette dr. K. L.-t, a szintén befolyással való üzérkedés miatt előzetes letartóztatásban lévő dr. K. Zoltán ismert szegedi ügyvéd ügyvédjelöltjét – tudta meg a Népszabadság dr. Szanka Ferenctől, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivőjétől.

K. Zoltánt október elején vették őrizetbe. Azzal gyanúsítja őt a Szegedi Nyomozó Ügyészség, hogy kétmillió forintot kért egyik ügyfelétől, egy félmilliárd forintos áfacsalással gyanúsított autókereskedőtől. Azt ígérte neki, a pénz fejében elintézi, hogy kihozzák az előzetes letartóztatásból. Az autókereskedőt a bíróság szabadlábra is helyezte, később azonban egy másik bíró döntése nyomán újra letartóztatták.

Kiszivárgott hírek szerint az áfacsalással vádolt kereskedő kötött vádalkut az ügyészséggel. A sztárügyvéd, aki Magda Marinko szegedi tippadóját is eredményesen védte egykor, állítólag úgy bukott le, hogy egy bemikrofonozott személynek hosszan dicsekedett azzal, miként tud súlyos bűncselekményekkel gyanúsított embereket kiszabadítani az előzetes letartóztatásból.

Dr. K. Zoltán ügyében – a helyi bíróság elfogultsága miatt – a Kecskeméti Városi Bíróság hozott döntést. Helyt adva az ügyészség indítványának, előzetes letartóztatásba helyezték.
forrás:hiradó.hu

Leave a Reply 573 megnézve, 1 alkalommal mai nap |