< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Munkaerő-toborzásba kezdett a Huaweinek gyártó Flextronics

| Mobile | RSS

Munkaerő-toborzásba kezdett a Huaweinek gyártó Flextronics

Elsősorban azokkal a dolgozókkal veszik fel a kapcsolatot, akik az Elcoteq nemrég bezárt üzemében, a Huawei gyártósorain dolgoztak.

Munkaerő-toborzásba kezdett a Dél-Dunántúlon, elsősorban Baranyában a Flextronics Global Services, miután a közelmúltban megállapodás született arról, hogy a kínai Huawei Technologies Hungarynak Pécsett, egy bérelt üzemben gyártanak különböző elektronikai alkatrészeket – írta a Napi Gazdaság hétfőn.

A lap szerint elsősorban azokkal a dolgozókkal veszik fel a kapcsolatot, akik az Elcoteq nemrég bezárt üzemében, a Huawei gyártósorain dolgoztak, és úgy tűnik, a társaság kizárólag maga akarja megoldani a munkaerő-toborzást, ugyanis a térség munkaügyi központjaiban egyelőre semmilyen munkaerőigényt nem jelentett be.

Az új üzemet Pécsett, illetve Cserkúton alakítják ki, a különböző optikai hálózati termékek gyártása már december elején elkezdődik, az első szállítmányt december 5-én indítják útnak. Az idén mintegy száz dolgozót vesznek fel, jövőre pedig várhatóan elérik az 500 fős létszámot – írt a lap.
forrás:hiradó.hu

Leave a Reply 347 megnézve, 1 alkalommal mai nap |