< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Erdein már nem múlik a szilveszteri bokszmeccs

| Mobile | RSS

Erdein már nem múlik a szilveszteri bokszmeccs

2011. október 28. | hozzászólás | Sport

Erdein már nem múlik a szilveszteri bokszmeccs

Erdei Zsolt igent mondott az amerikai Showtime televízió ajánlatára, azaz – ha esetleges ellenfele is így dönt – magyar idő szerint 2012. január 1-jén Tavoris Cloud ellen bokszolhat az IBF vb-címmeccsén.
Forrás: AFP

A félnehézsúlyú profibokszoló Erdei Zsolton, illetve menedzsmentjén már nem múlik, hogy december 31-én legyen világbajnoki címmérkőzés az IBF félnehézsúlyú koronájáért. Christof Hawerkamp ugyanis arról tájékoztatta a Sport1tv.hu-t, hogy a magyar bunyós, illetve menedzsmentje igent mondott a Showtime amerikai televíziós társaság felkérésére.

A tv-csatorna azt szeretné, ha szilveszterkor (illetve magyar idő szerint már 2012. január 1-jén) Erdei és a címvédő amerikai Tavoris Cloud összecsapna az övért. Cloud egyelőre nem foglalt állást a kérdésben, de a Sport1 szerint hajlik az ajánlatra. Jelenleg Bernard Hopkinsszal, Chad Dawsonnal vagy Jean Pascallal esélye sincs bokszolni, Erdeit pedig a televízió is szeretné, így valóban létrejöhet az összecsapás.

“Ez volt az álmom, mindenképpen világbajnoki címmérkőzést akartam bokszolni. Cloudot már többször is láttam, erős, mint a bivaly” – mondta reménybeli riválisáról Erdei Zsolt.

Clouddal már nem Erdeinek és a Lou DiBella vezette amerikai menedzsmentnek kell megállapodnia, hanem a Showtime-nak. Ha Cloud is igent mond, akkor Erdei a közelmúltban elkezdett felkészülése utolsó szakaszát már az Egyesült Államokban hajtja végre, méghozzá edzője, Fritz Sdunek irányítása mellett.

forrás:origo.hu

Leave a Reply 239 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: