< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Elszerették Berlusconi egyik „bunga bunga” lányát

| Mobile | RSS

Elszerették Berlusconi egyik „bunga bunga” lányát

2011. október 29. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Elszerették Berlusconi egyik „bunga bunga” lányát

Mario Balotelli új barátnője a kebelcsoda Raffaella Fico, aki korábban Silvio Berlusconi egyik „bunga bunga” lánya volt.

Raffaella múltja igen színes: a 23 éves szépség maga vallotta be, hogy korábban részt vett az olasz miniszterelnök házában rendezett állítólagos orgiákon. Emellett randevúzgatott a focista Cristiano Ronaldoval is, szerepelt az olasz Big Brother-ben, ahol megpróbálta elárverezni a szüzességét egymillió euróért (körülbelül 300 millió forint).

Raffaella Fico – Cristiano Ronaldo új csaja

A héten pedig a Manchester City csatárával és egy élő szoborral fényképezkedett „Super Mario” egy meccse után.

Mellesleg a 21 éves focista szerelmi élete eddig sem volt unalmas: mielőtt találkozott volna Raffaellával, együtt járt egy másik olasz szépséggel, Sara Tommasi-val, aki – hogy, hogy nem – szintén résztvevője volt Berlusconi elhíresült partijainak. Egy időben pedig az olasz Big Brother 10 nyertesével, Sophie Reade-del randizott, a lány azonban zokon vette a szakítást, és a Twitteren tette közzé nem épp hízelgő véleményét Balotelliről.

A csatár a hétvégi meccsen rúgott első gólja után felhúzta pólóját, mely alatt egy másik volt a következő felirattal: „Miért mindig én?”
Hát, kedves Mario, ha állandóan olyan nőkkel kezdesz, mint Raffaella, nem nehéz megmondani a választ.
forrás:hiradó.hu

Leave a Reply 276 megnézve, 1 alkalommal mai nap |